Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Megtalálta a rendőrség a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának maradványait

2024. május 22. 19:27

„Még négy embert keresünk” – írta a BRFK.

2024. május 22. 19:27

Nyitókép: BRFK Facebook-oldala

Mint ismert: hajóbaleset történt Verőcénél, ahol szombat éjjel egy szállodahajó ütközött egy motorcsónakkal. Aznap éjjel arról érkezett bejelentés, hogy Verőce közelében egy vérző fejű férfit találtak, akiről azt feltételezték, hogy hajóbalesetet szenvedett.

A helyszín átkutatása során egy férfi, majd később egy nő holttestét találták meg,

valamint partra vontattak egy sérült kisgéphajót. Közben a rendőrség Komáromnál megállított egy szállodahajót, amelynek az oldala sérült volt.

„Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét. Még négy embert keresünk” – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán.

„Kollégáink ezért a baleset óta minden nap, megállás nélkül kutatják a folyót. Ma, 2024. május 22-én délután, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére. A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat. Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata.

Nyugodj békében Márton! A budapesti rendőrök nevében őszinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak!”

– írta a BRFK.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse2.0
2024. május 22. 21:02
A halott aki a sodorvonalba került, akár száz kilóméterre is lejjeb lehet a folyóban.
sersem
2024. május 22. 20:05
Le kell betonozni a Dunát. Mert senki nem hibázott, csak a folyó.
zsuzskka-2
2024. május 22. 20:00
Isten nyugosztalja!✝️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!