Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Kocsis Máté Brüsszelről és a magyar baloldalról: Elment az eszük!

2024. május 29. 17:58

A Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője lerántotta a leplet a baloldalról.

2024. május 29. 17:58

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

„Legyen világos: aki Gyurcsányékra szavaz, az háborúpárti képviselőt küld Brüsszelbe.

A baloldal vezére nem egyszer kifejtette, hogy beleártaná magát az orosz-ukrán háborúba”

– írta Kocsis Máté a Facebook-oldalán.

„Most persze kevésbé mondja, tudja, hogy nem népszerű álláspont itthon. De minek nevezzük azt, aki közös európai feladatnak tartja a háborút? Pont mint a brüsszeli központ. A védőfelszerelésektől eljutottak odáig, hogy katonák küldéséről és kötelező sorkatonaságról folyik a párbeszéd.

Ebbe szállna bele Gyurcsány is. Elment az eszük!

Ezt is ajánljuk a témában

Nem közös európai háborúskodás kell, hanem béke! Június 9-én megüzenhetjük nekik!” – írta bejegyzésében a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője.

***

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 30. 07:18
A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom modján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal ellátott szadista zsidó gyilkosok gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
sabotage-2
2024. május 30. 04:54
Te pedofideszes rohadék!!! A ti birka szavazóitoknak ment el az esze, hogy rátok szavaznak!!!! Mocskos , tolvaj, hazaároló, buzik, padofil banda!!!!
Csubszi
2024. május 29. 19:40
Fletó- a tipikus alkesz képe!
llnnhegyi
2024. május 29. 19:14
Az ellenzék csak csirkefogók ficánkolása!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!