Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Karácsony Gergely jogászainál járt a NAV – adatokat és naplófájlokat vizsgáltak

2024. május 23. 17:30

Hogyha engem akarnak levadászni, akkor jöjjenek ide – írta harcias bejegyzésében a főpolgármester.

2024. május 23. 17:30

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Öt éve vadásznak rám, most ebben is szintet lépett Rogán Antal – kezdte Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-posztját azzal kapcsolatban, hogy szerdán jogi főtancsadójánál és ügyvédeinél járt a NAV, illetve a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat.

Tegnap azzal az ürüggyel, hogy adatokat és naplófájlokat akarnak szakértőként megvizsgálni, a Rogán Antal irányította Nemzetbiztonsági Szakszolgálat készített másolatot a kollégám ügyvédi munkájához használt számítógépéről. Az elmúlt tizennégy év, a teljes Orbán-rezsim időszakában végzett ügyvédi tevékenységének iratait, köztük magánokiratokat, magánjogi ügyletek dokumentumait másolták le, semmibe véve a jogállam egyik fontos garanciáját, az ügyvédi titkot. Majd minden ellenzéki pártnak végzett szakértői- és jogi tevékenység dokumentumait másolták le, számtalan információszabadsági per, vagy éppen strasbourgi eljárás anyagait” – derült ki a főpolgármester bejegyzéséből. Szerinte ehhez „Rogán Antalnak semmi köze”.

Szerinte a megszerzett adatokat „átadják a propagandamédiának, hogy hazug és manipulatív lejárató kampányokat indíthassanak”. Hozzátette: „jól tudjuk, kit akarnak így levadászni. Engem”. Karácsony úgy véli, hogy a lemásolt dokumentumokkal és magánlakásokban tartott házkutatásokkal akarják őt megfélemlíteni. 

„(...)Hogyha engem akarnak levadászni, akkor jöjjenek ide. 

Ne a kollégáimat vegzálják, legyen bátorsága Rogánnak ideküldeni az embereit. Ide hozzám, az én irodámba. Túrják fel azt, kutassanak itt, ne legyenek gyávák. Mutassák meg magukat, hadd lássa ország-világ és egész Budapest, hogy mire megy ki ez az aljas játék” – írta fickósan a főpolgármester. 

„Ha rám lőnek, akkor célozzanak is ide. De előtte nézzenek a szemembe” 

– tette hozzá.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:13
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­­k­­e­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­z­e­­­x­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Ehetős Odó
2024. május 24. 13:33
Ez hülye. Azért nem hozzá mennek, mert nála semmi sincs. Nem is tud semmit arról, hogy mi folyik az általa "irányított" intézményben. Persze hogy oda szállnak ki a nyomozók, ahol a valódi döntéshozók cuccai vannak. Ez a magas, sokfogú segg nem is érti...
Szerintem
2024. május 23. 20:32
Levadászni? Mivel jogállamban élünk, már rég érted kellett volna menni és vezetőszáron, bilincsben rács mögé vezetni. Levadászni? Te ezt így nevezed, hogy egy jogállamban a bűnözők ellen törvényesen el kell járni?
nyugalom
2024. május 23. 20:31
Nagy a mellény és a pofa!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!