Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Háborúpárti az édesanyátok térde kalácsa!

2024. május 30. 11:09

A háborús hangulat keltésének egy embere és egy pártja van. Orbán Viktor és a Fidesz.

2024. május 30. 11:09
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: Facebook

„1. Háborút, igazolhatatlan háborút, a ti barátotok, Putyin indított, nem a miénk.

2. Háborúval fenyegető további országokkal ti barátkoztok, nem mi. Kína Tajvant fenyegeti, Irán az ártatlan emberek ezreinek haláláért felelős Hámász terrorszervezetet támogatja. Ki barátkozik Kínával és Iránnal? Mi? Nem. Ti barátkoztok.

3. Az Európai Unió történelmünk eddigi legnagyobb és legsikeresebb békeprojektje. Ti harcoltok ezzel az Unióval. Mi együttműködünk vele.

4. Az elmúlt évtizedek egyetlen európai háborús konfliktusa a föderatív Jugoszlávia széteséséhez kötődő délszláv háború volt. Na, ki az így létrejött utódállami vezetők legnagyobb kalandora, aki, mint maga mondja, hogy a háborútól se riad vissza a mai napig fennálló viták rendezésére? Na, ki? Milorad Dodik a Boszniai Szerb Köztársaság elnöke? Ki Dodik legjobb barátja? Mi? Nem. Hanem ti. Orbán. Meg persze Putyin.

5. Ki vesz át kitüntetéseket háborúpárti politikai kalandoroktól? Mi? Nem. Ti vesztek át. Szijjártó Lavrovtól, Orbán Dodiktól.

6. Akarja-e a magyar ellenzék, hogy belépjünk, belesodródjunk az orosz-ukrán háborúba, ahogy Orbán állítja? Nem.

7. Akarja-e ugyanezt az Európai Unió? Nem.

8. Akarja-e a magyar ellenzék, hogy Magyarország önállóan fegyvert szállítson Ukrajnának? Nem.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50-52
2024. május 31. 15:59
Aki nem követel tűzszünetet, az háborúpárti, te csótány. Egyébként a "keresztanyád" térde kalácsa helyesen. bunkó proli.
BBrutus
2024. május 31. 11:08
Ki fogadta Putyint az Apró villában? Gyurcsány. Ki akarta elsőnek a kínai Fudan egyetemet hozzánk hozni? Gyurcsány. Ki mondta azt, hogy nem magyar az aki nem akar Ukrajnáért meghalni? Gyurcsány. Ki követelte a fegyverszállítást Ukrajna részére? Gyurcsány. Ki adta oda ingyen az összes T72-es tankunkat a Közel-Keletre? Gyurcsány.
Ehetős Odó
2024. május 31. 09:59
Feri nagyon erőlködik. Jókora kula lesz a vége.
CubaLibre
2024. május 30. 23:03
Kicsit olyan, mint Bástya elvtárs a végfázisban....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!