Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Gálvölgyi balos hazugságba mártott lándzsával támadt Orbánékra

2024. május 24. 12:27

Cinikus mosollyal gonoszkodott a Heti hetes egykori sztárja.

2024. május 24. 12:27
Gálvölgyi
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Telex/Youtube

„Lassan a kampányfinisbe érkezünk. A baloldal sorra veti be a titkos favoritjait annak érdekében, hogy minél jobb eredményt érjen el a közelgő választáson. Gálvölgy János, a baloldal magát függetlennek és objektívnek gondoló csodafegyvere például mindig kapható egy kulturális köntösbe öltöztetett eszmecserére, ahol bele lehet szúrni, oda lehet mondani a kormánynak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Na, nem nagyon, csak szépen, sunyin, alattomosan, felvilágosult haladár módjára. Hiszen ő saját bevallása szerint nem politizált soha. Korábban a Telex készített interjút vele.  A népszerű színész beszélt sok mindenről a műsorban, szóba került a mostani kultúrpolitika is, ahol természetesen nosztalgiázott egy kicsit, visszasírva Aczél elvtárs jótékony cselekedeteit. A beszélgetés csúcspontja azonban az volt, amikor Gálvölgyi gyakorlatilag szemrebbenés nélkül átírta a saját múltját. Még az a szerencse, hogy a Telex stúdiójának erős volt a plafonja, mert így nem szakadt le akkor, amikor Gálvölgyi hálát adott a Jóistennek, hogy neki a politikával – elmondása szerint – az égvilágon semmi dolga nem volt. Valamiért ez a vesszőparipája a művész úrnak, mert tavaly az Újbudai Televízió Újbudai nagykávéház című műsorának volt a vendége, ahol a politikáról is kérdeztek. Természetesen szóba került az egykori kőkemény, ballib propagandát nyomó Heti hetes című műsor is, ahol – hasonlóan a Telex-interjúhoz – eltolta magától a politikát, pedig az a műsor aztán kizárólag a politikáról és a kormány befeketítéséről szólt.

Ezúttal Rangos Katalin és Szegvári Katalin vendége volt a Heti libazsír című műsorban, ahol először előadta egy sztoriban, hogy a külföldön élő magyarok milyen tájékozottak, annyi mindent olvasnak a politikai életről, hogy ha itthon ennyit olvasnának, akkor nem itt tartanánk. Majd pedig önmagát sajnáltatva, a baloldal régi hazugságával támadt a kormányra: »Egyszer még szeretnék az életemben a tengerbe belemenni. Talán nyáron valahol itt a közelben találok egy tengert. Balatonra nem tudok menni, olyan gazdagok nem vagyunk. A part már úgyis foglalt.«”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:09
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­e­­­l­­d­­ ­­­a­ ­­­s­­z­­e­x­­­i­­­ ­p­­­u­­n­­­c­­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
belabarva
2024. május 25. 20:47
Kezd hasonlítani Brezsnyevre. Ugyan az a tésztaszerű felpüffedt alkesz arc, nagy bozontos szemöldökökkel.
aragorn-2
2024. május 25. 16:20
Jönnek elő a vén komcsik...És mindig több...Sajnos. Érzik a Highgate-i temetőben lévő marx hatalmas fejének a szellemét. Ezeket nem lehet már lapátra tenni?? Szörnyen irritálóak és a rothadt múlttat hozzák vissza. Ez nem jut el a vörös agyukig? A művész úr is, inkább otthon lóbálná a lábát. Nem lehet elfelejteni a heti hetesben való szereplését. Ocsmány volt. Akkor most hogy definiáljam? Színészként, vagy balos libsiként? Sajnos egybemosódik a kettő. Intelligencia nuku.
jovanazugy
2024. május 25. 08:40
Kétlem, hogy független volt valaha is, arra állt amerre a szél lobogtatta a zászlót, és azok támogatták, de megöregedett, tehetsége meg eddig se volt olyan kiemelkedő, pénzt nem rakott férre, felélte, adózni kellett volna mikor még magánvállalkozó színész volt, most meg nincs elegendő nyugdíj. Hibáztassuk akkor a jelenlegi kormányt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!