Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Fémrúddal a kezében támadta meg a háza előtt rollerező gyerekek apját

2024. május 30. 12:19

Az áldozat feje irányába ütött, aki védekezésképpen felemelte az egyik kezét, így a vádlott azt találta el.

2024. május 30. 12:19

A nyitókép illusztráció. Fotó: ERIC BERACASSAT / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Az Ügyészség csütörtökön arról számolt be, hogy a sértett 2023. augusztus 16-án azért csengetett be a vádlott kiskunfélegyházi otthonába, hogy felelősségre vonja a férfit azért, mert korábban indulatosan szólt rá a sértett gyerekeire, akik a háza előtt rollereztek.

A vita hevében az elkövető a házából magához vett egy tömör fémrudat, majd azzal az utcán várakozó férfi feje irányába ütött, aki védekezésképpen felemelte az egyik kezét, így a vádlott azt találta el.

Az ütés következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, valamint összetört a karórája.

Az ügyészség a férfit garázdaság vétségével és könnyű testi sértés vétségével vádolja és ezért vele szemben  végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozza.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. május 31. 07:56
A rollerek EU-s befektetés eredménye az összes tagországban. Darabja kb. 5OO euró. Városunkban is száguldanak vele járdákon, árkádok alatt, a közutakon. Használat után pedig ott hagyják vagy elhagyják árkokban, mezőkön, vizparton, nem viszik vissza a kijelölt helyre. Többnyire idegenek és helyi diákok használják. Jó Eu-s befektetés volt a gyártóknak, ahogy a pandémia idején a kerekes iskolapadok, mely a szeméttelepre kerültek a Covidjárvány után, mert a kisdiákok autocrossként gurigáztak vele az osztályokban... Ez is jó befektetés volt...
nemecsek-3
2024. május 30. 15:00 Szerkesztve
Az apuka szépen megvárta amíg a lakó keres egy alkalmas fémrudat, tehát fölvette a kesztyűt, hogy majd ő akkor is megmutatja. Akár el is mehetett volna de nem. Hát nem jött be neki, most meg ugrál. mert mi az, hogy bárki bármit megmondjon neki. Mondhatta volna a kölykeinek, hogy menjenek máshová rollerezni, meg akár el is mehetett volna velük alkalmas helyre ez a mintaapa. Az is lehet, hogy aznap nem volt még kibe belekötni így pont kapóra jöttek neki a kölykök. ha a vasrudas 80 kg az apjuk meg 120 akkor a vasrudas egyetlen esélye a megelőző akció, ha nem akarja szétveretni magát, így a vasrúd is lehet jogos. Minden jel arra mutat, hogy apjuk a zaklató, úgyhogy ez esetben a bíróságnak el kellene engedni az ügyet és nem lovat adni az efféle apucika mentalitásnak
hlaci83
2024. május 30. 14:32
Kurva roller, csak a baj van vele.
pipa89
2024. május 30. 14:22
Teljesen mindegy, hogy jogos vagy jogtalan volt a beszólás. Nem vasrúddal intézzük az ilyen dolgokat! Ez itt nem ókor/vaskor, hanem a 21. századi századi Magyarország. Fel kéne nőni, emberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!