Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Elmondom, mit élek meg Novák Katalin lemondása óta

2024. május 20. 17:10

Senki nem érti miért kellett őt kivégezni.

2024. május 20. 17:10
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Elmondom mit élek meg Novák Katalin lemondása óta. Azért gondoltam, hogy írok róla, mert szinte nem telik el nap, hogy valaki ismerős, ismeretlen meg ne szólítson vagy írjon, hogy mennyire hiányzik nekik Novák Katalin. Gratulálnak jobbról-balról, hogy kiálltam mellette. Üzenik neki, hogy hiányzik, jöjjön vissza. Akkor mindig búslakodunk, hogy mekkora hiány a hazának! Valaki, aki szívből politizált, aki természetes volt és hiteles, aki olyan ajtókat nyitott meg külföldön és itthon, amiket senki más.

Senki nem érti miért kellett őt kivégezni. 

Még aki haragudott rá a kegyelmi döntés miatt, ők is azt mondják, hogy bőven elég lett volna, ha bocsánatot kér. Nem találkoztam vele még a döntés óta. Smseztünk néha. Fogadtam a rengeteg neki szóló levelet. Várom, hogy túllegyünk a választásokon és találkozzunk. Amikor kiálltam mellette, nem tudtam, hogy ennyi szeretetet és megbecsülést kapok érte, de ez is bizonyítja, hogy jónak lenni jó, bátornak és hűségesnek lenni érdemes!”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-97
2024. június 23. 21:01
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­­k­­e­­­l­­d­­­ ­a­­ ­­s­z­­e­­­x­­­i­ ­­p­u­­n­c­­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
simonpali
2024. június 13. 20:53
Én szívesen elmondom neked Fruzsina, miért kellett kivégezni. Egy : kastély törvény, Lázár János kedvenc törvénye Kettő: Ukrajna kapcsán túl megértő álláspont az ukránokkal szemben. Három:Davosban bájolgás a nemlétező magánpénz birodalom ilyen olyan szintü figuráival. Novák ment, Magyar Péter és harminc százalékos Tisza pártja jött. Nem vagyok benne biztos hogy Orbánék jó üzletet csináltak.
kisgazda-4
2024. május 23. 16:49
Kedves magyar tarka marhák! Novák Katalin Orbán áldozata volt. Rendes nőnek tűnt, de belépett a mocskos politikába és az kivégezte. Nézzétek meg utódját ezt a rossz arcú ügyvéd maffiózót, aki hozta magával a dicső család büszkeségét. Novák legalább egy jól kinéző bula volt, de olyanok közé keveredett , mint a felcsúti csüngőhasú disznó. Hol volt ennek a férje, balfaszkáim?
ThunderDan
2024. május 21. 14:22
Csak kis részben értek egyet. Én is sajnálom Novákot valamilyen szinten... egy csomó ma is aktív ellenzéki politikus sokkal nagyobb hibakat, sőt bűnöket követett el - mégsem mondtak le, mégsem távoztak a kózéletből. Kb. teljesen biztos vagyok benne, hogy ha baloldali elnök adja pl. ezt a konkrét kegyelmet, kb. semmi nem lett volna belőle, jó eséllyel még hír sem. Az ügy alapvetően borzasztó PIMF, kb. lényegtelen. DE. A ballib akkorq botrányt csapott, hogy azon a ponton már nem lehetett nagyon mást tenni, PLÁNE AZOK UTÁN, HOGY NOVÁK (EGYÉBKÉNT A MAI NAPIG!) NEM ADOTT SEMMIFÉLE MAGYARÁZATOT a történtekre. Ha Skrabski tényleg egyfajta tanácsadó szerepkörben volt, miért nem tanácsolta, hogy mondjon VALAMIT. BÁRMIT. Akár még az is lehet, hogy tüzetesebben át sem nézett semmit, Balogh javasolta, megbízott Baloghban, kész. Ez is lemondás, de más a bukéja. Az is lehet, hogy beleásta magát, és úgy gondolta, hogy túlságosan szigorú az ítélet... ez is lemondás (mert nem ez a KE funkciója).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!