Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Budapestre importálják a háborús konfliktust: ellepték a főváros utcáit az Izrael-ellenes feliratok, közben palesztinpárti tüntetők zavarták meg az izraeli nagykövet előadását (FOTÓK)

2024. május 22. 17:26

Több frekventált közterületen is „Boycott Israel” vagy „Free Palestine” firkák jelentek meg.

2024. május 22. 17:26

Nyitó- és belső képek: Olvasói fotók

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Danube Institute konferenciát szervezett kedden „Sexual Violence in Israel and Gaza on October 7” (Szexuális erőszak Izraelben és Gázában október 7-én.) címmel. A konferencián beszédet mondott Izrael állam budapesti nagykövete Yacov Hadas-Handelsman is, akinek beszédét váratlanul palesztin tüntetők zavarták meg.

Az eseményről 10-15 tüntetőt kellett kivezetni, akik láthatóan koordináltan időközönként felálltak és elkezdtek kiabálni: 

„Szabad Palesztinát” követeltek és népirtással vádolták Izraelt. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Budapest több pontján is „Free Palestine” feliratok tüntek fel

Nemrég egyik olvasónk több olyan, Budapesten készült fotót is elküldött számunkra, melyeken „Free Palestine”,  „Free Gaza”, „Stop the genocide and occupation” (magyarul „állítsák meg a népirtást és a megszállást” – szerk.)  illetve „Boycott Israel” feliratok olvashatók.

A képekhez mellékelt levélben forrásunk úgy fogalmazott, hogy „vélhetően ugyanez a palesztinbarát szervezet elkezdte telefirkálni a várost, Free Palestine feliratokkal, akik megzavarták az izraeli nagykövet BLA-s előadását. 

Ez azt jelenti, hogy a konfliktust Magyarországra importálják”

– vélte a feladó.

Az olvasói fotókat, amelyek a magyar főváros több pontján is feltűntek, alább tekintheti meg:

Fotó: Olvasói fotó

***

Fotó: Olvasói fotó

***

Fotó: Olvasói fotó

***

Fotó: Olvasói fotó

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:20
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­k­e­l­­d­ ­a­­ ­­­s­z­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­n­c­­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Perczel Éva
2024. május 23. 06:30
A "frekventált közterület" legtöbbje be van kamerázva. Felvételeket visszanézni, elkövetőket azonosítani, előállítani, ha külföldi kitoloncolni.
Nasi12
2024. május 22. 23:44
Azért ezek a kis firkák semmik ahhoz képest amit amerikában meg Európában látni. Norvégia, Spanyolország és Irország hivatalosan elismerte a palesztin államot. Az izraeli vezetők ellen elfogató parancsot kért a hágai ügyész.
MaBaker
2024. május 22. 23:40
Hányok ettől a hirtelen jött nagy jobboldali filoszemitizmustól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!