Zseniális, hogy a Meta jogtanácsosát, egy tinikora óta Londonban élő nőt választottak de facto a messiáslista élére

2024. április 21. 08:44

Ha júniusban elmaradna az eredmény a várakozásoktól, lehet mutogatni a Fideszre.

2024. április 21. 08:44
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Facebook

Nyitókép: Youtube

„Ez azért egészen zseniális, mármint az, hogy a Meta jogtanácsosát, egy tinikora óta Londonban élő nőt választottak de facto a messiáslista élére, mert ha esetleg júniusban elmaradna az eredmény a várakozásoktól, akkor lehet majd kényelmesen mutogatni a Fideszre, hogy biztos már megint ők szavaztak tömegesen a számukra legkedvezőbb jelöltre, mint ugye annak idején MZP-re.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­n­­­y­­o­k­­­ ­­v­á­­r­n­a­­­k­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
JohnDoe1984
2024. április 22. 11:12 Szerkesztve
Elkeserítő látni, olvasni ahogyan a "jobboldali" morális fölény jelen van a közéletben. 14 éve 2/3 van, 4 éve rendeleti kormányzás mégis a nemzetkisajátítás, a másik oldal lejáratása a legfőbb üzenete a fideszes tábornak a társadalom felé. Történelmi lehetősége volt ennek a közösségnek arra, hogy építse a hazánkat, mégis az adófizetők keményen megkeresett pénzének jelentős részéből ömlik a gyűlölet a népre. A belföldi helyzetről való figyelemelterelés minden pillanatban szükséges ahhoz, hogy a kormány a helyén maradhasson. Hiszen ha lennének olyan eredmények, amikre büszke lenne ez a társaság, akkor erről szólna az üzenet, de a híveket inkább rettegésben, folyamatos vészhelyzetben kell tartani, hogy a jóságos cár atyuska megmentő szerepe megmaradhasson. Bármi történik ebben az országban nem a gyerekek, a társadalom, az adófizető a fontos, csak a párt és a pártérdek. A számtalan rettegő kis voksoló pedig gondolkodás és felelősségrevonás nélkül húzza az X-et az elnyomóira...
Bastyaelvtars
2024. április 22. 07:51 Szerkesztve
De a nő bemutatkozo videóját véletlenül se linkeli be a propagandista szerző :)) Csak az ő megszűrt véleményével találkozzon a mandineres birka:)) A 95ezer szavazatbol ő kapta a legtöbbet. Nem véletlenül...
kobi40
2024. április 21. 22:28
Nem értem. Természetesen, remélem, a Fideszre fognak mutogatni. De miért is mutogatnának ránk, ha természetesen nyerünk? Miféle logika ez? ÜTNI-VÁGNI, NEM KÍMÉLNI, AZ ÉLETÜNKRŐL VAN SZÓ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!