Vitézy Dávid nagyon nincs megelégedve Karácsony Gergely eddigi tevékenységével

2024. április 06. 14:08

„Az elmúlt 5 évben sem volt semmilyen valós vizsgálat” – írta az LMP főpolgármester-jelöltje.

2024. április 06. 14:08
Vitézy Dávid

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy Vitézy Dávid nagyon nincs megelégedve Karácsony Gergely eddigi tevékenységével. „Két dolgot ígért Karácsony Gergely 2019-es kampányában a 3-as metró orosz vonatai kapcsán: a kocsik klimatizálását, valamint az orosz felújítás teljes kivizsgálását” – írta.

Ezt is ajánljuk a témában

A főpolgármester-jelöltek közti vita

Vitézy egyébként korábban leszögezte, hogy el tudja képzelni azt is, hogy Karácsony Gergely visszalépjen a javára. Erről ide kattintva olvashat bővebben. De megírtuk azt is:

Karácsony Gergely és Vitézy Dávid azt hiszik, hogy maguk között döntik majd el, ki a legjobb jelölt Budapest élére. Szerintem ezt a budapestiek döntik el”

– reagált a fejleményekre Szentkirályi Alexandra.

Ezt is ajánljuk a témában

Tarlós Istvánnak is üzent Vitézy

Vitézy azonban nemcsak Karácsonnyal, de a korábbi főpolgármesterrel is összerúgta a port a nyilvánosságban. „Tarlós István volt főpolgármester rossz néven vette, hogy felemlegettem az orosz metrófelújítás körüli visszásságokat és rágalmazás miatt fel akar jelenteni.

Állok elébe! Minden mondatomat, amit Rónai Egonnál csütörtökön az Indexen vagy korábban másutt elmondtam, alá tudom támasztani és alá is fogom”

– írta a Facebook-oldalán Vitézy Dávid szombaton. Mint részletezte: „fenntartom: az orosz metrófelújítás ügyét a két pártpolitikai oldal közösen söpörte a szőnyeg alá. A beszerzés miatti felelősség megkérdőjelezhetetlenül a Karácsony Gergely által díszpolgárként elismert Tarlós István időszakára esik.

Ugyanakkor, az elmúlt 5 évben sem volt semmilyen valós vizsgálat, sőt,

miközben börtönt ígért a szerződés aláíróinak Karácsony Gergely az előző főpolgármesteri kampányban, a BKV vezetője máig ugyanaz, mint aki az oroszokkal aláírta a szerződést. A közbeszerzés dokumentumai máig titkosak” – fogalmazott az LMP főpolgármester-jelöltje.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­ö­g­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­o­­k­­ ­­­v­­á­­r­­n­­a­k­­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. április 07. 14:06
Hetek óta kampányol a FIDESZ és jelöltjei, V Dávid, és Alexandra... de még egyetlen programpontot sem emlitettek. csak mocskolódnak. Persze a budapestiek pontosan tudják, mit tenne a fővárossal ez a két Orbán-beosztott. (ha megválasztanák valamelyiket ). Végrehajtaná Orbánnak a fővárost tönkretenni akaró programját.
Bastyaelvtars
2024. április 06. 19:28
Tarlós fontolgatja, hogy beperli Vitézyt a kirúgásával kapcsolatban tett kijelentései miatt Vitézy: állok elébe Erről nem írt a mandiner?
heyam3
2024. április 06. 19:10
De ez menni fog, mert ez az amire született.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!