Van még kérdés, hogy a baloldal hogyan lapátolja ki a Budapestiek pénzét?

2024. április 07. 20:06

Ezért nincsen Budapestnek pénze.

2024. április 07. 20:06
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

„A Hídpénz botrányban további 500 milliót vettek fel készpénzben, így már másfél milliárd forintra rúg az összeg, mely a Lánchíd felújítását végző cégtől magánszemélyekhez vándorolt. Ez az a cég, az A-Híd Zrt., amelyért anno Karácsony Gergely minden követ megmozgatott, hogy megnyerhesse a kivitelezési pályázatot!

Ha feltennéd a kérdést, hogy miért nincsen Budapestnek pénze és hogy vajon a pénzmosás gyanújával érintett cégtől végül kihez is juthatott ez az óriási összeg, a fentiek alapján meg is válaszolhatod! Van még kérdés, hogy a baloldal hogyan lapátolja ki a Budapestiek pénzét?”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­­­s­ ­­l­á­­n­­­y­­­o­k­ ­v­­á­r­­­n­­a­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Fed74
2024. április 08. 16:22
Vonyítsatok Gyerekbaszó fideszes kutyák, van miért!!!!! Magyar Peti ismét tele verte a szàtokat pedofil gecik!!! Nem menekültök a nép haragja elől!!!! Lefőtt a kàvé köcsögök!!!!!
Fed74
2024. április 08. 15:15
Te nagy tüdő fejü fideszes geci!!! Arról mesélj Winter geci, hogy a pedofilbarát tolvaj cigány gazdád, meg a Gyerekbaszó fideszes barátaid, hány ezer milliárdot loptak el közösből, és közülük hányan lettek milliárdosok????? Ha ez meg van, akkor le is szophatod magad!!!
cinkegolyó
2024. április 08. 10:04
Wintermantel Zsolt, indulhatott volna a főpolgi székért, kár, hogy nem tette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!