Szánthó Miklós: A woke-ideológia a marxizmus újragondolt formája

2024. április 07. 10:10

„A globalisták célja Amerikában és Európában is ugyanaz: eltörölni értékeinket, illetve azokat a hidakat, melyek összekapcsolnak minket.”

2024. április 07. 10:10

Nyitókép: Ficsor Márton

Interjút adott Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az amerikai NTD televíziós csatornának a soron következő, harmadik CPAC Hungary kapcsán – írta meg a Magyar Nemzet.

A marxizmus új brandként próbál beférkőzni a tradicionális családok életébe, ezúttal woke ideológia néven

– mondta Szánthó a csütörtöki interjúban.

A főigazgató továbbá kifejtette, hogy Magyarország számára a történelmi tapasztalatok alapján igencsak ismerős az internacionalista köntösbe bújtatott elnyomás.

„Negyven év kommunista diktatúra alatt megtanultuk, hogy azok az ideológiák, melyek a nyugat-európai tradicionális értékeket, mint a történelmünk, a hagyományaink, a zsidó-keresztyén kultúránk és legszentebb közösségünket, a családot támadják, csak totalitárius rendszerek lehetnek” – tette hozzá.

Fontos sarokpont volt az interjú során, hogy Amerikát és Magyarországot sokkal több dolog köti össze, mint amennyi elválasztja. 

A globalisták célja Amerikában és Európában is ugyanaz: eltörölni értékeinket, illetve azokat a hidakat, melyek összekapcsolnak minket.

– jegyezte meg ennek kapcsán Szánthó Miklós, majd hozzátette, hogy „A CPAC Hungary idén is remek lehetőséget nyújt a konzervatív erők nemzetközi összefogására, illetve a washingtoni és brüsszeli mélyállamok visszaszorítására, hiszen mi vagyunk a wokebusterek, közösen lecsapoljuk a brüsszeli és az amerikai mocsarat!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­s­ ­­l­­á­n­y­o­­k­­ ­­v­­­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
istvanpeter
2024. április 07. 14:31
Nem egészen, mert a marxizmus egyszerűen nem vált be, mivel a proletárok is normális életet akartak maguknak és némileg ragaszkodtak a normális emberi értékekhez és érdekhez. Ezért az emberi társadalom szövetének a szétszaggatás érdekében új eszközrendszert és módszereket kellett kitalálni. Végül is, arra a követeztetésre jutottak, hogy a világuralom egyik legfőbb akadálya a szuverén fehér nemzet és a kultúrájukkal együtt, főleg őket kell felszámolni és kiirtani. Mintegy száz éve látott napvilágot az úgynevezett Kalergi terv, amely szerint a fehéreket le kell cserélni a fatalista muszlim és primitív színes népekre, akik megfelelően felszaporítva képesek lesznek elnyomni és legyilkolni a fehéreket. Ez van most folyamatban. Egyrészt a mesterségesen kirobbantott háború és a válság alapvetően gyengíti az európai népeket, másrészt pedig a tömegesen beáramoltatott muszlimok és feketék már is megkezdték a polgári társadalom felszámolását, miközben még az élősködésükkel is terhelik azokat.
Kovács Ubul
2024. április 07. 14:09
Szánthó Miklós: A fidesZmusZka pártállam a marxizmus újragondolt formája
Patika
2024. április 07. 12:44
Oké Miki, de akkor miért tilos cigányokat és zsidókat a nevükön nevezni? Orr bán is zsidó is komcsi, vagy csak cigány szerinted?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!