Íme, a Fidesz EP-képviselőjelöltjeinek listája!

2024. április 04. 08:49

Ők foglalhatják el Brüsszelt!

2024. április 04. 08:49

Fotó: Fidesz.eu

Nyilvánosságra hozta a Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltjeinek listáját a június 9-i választások előtt. Mint írják, „ha meg akarjuk őrizni Magyarország szabadságát és szuverenitását, akkor el kell foglalnunk Brüsszelt”, majd hozzáteszik:

Itt az ideje, hogy a brüsszeli bürokraták megértsék: mi nem kérünk a háborúból, nem engedjük be a migránsokat és nem adjuk oda a gyermekeinket a genderaktivistáknak. Ebben a küzdelemben csak a Fidesz-KDNP képviselőiben bízhatunk.”

A Fidesz országos elnöksége a KDNP-vel egyetértésben döntött a kormánypártok 2024-es európai parlamenti listájának javaslatáról, amelyet a Fidesz választmánya április 15-én fogadhat el – közölte Deutsch Tamás EP-listavezető, aki kiemelte: új jelöltként szerepel a listán mások mellett Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárkamara elnöke és Szekeres Pál olimpiai bronzérmes vívó, háromszoros paralimpiai bajnok.

A Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltjeinek listája:
1. Deutsch Tamás
2. Gál Kinga
3. Gyürk András
4. Győrffy Balázs
5. Hölvényi György
6. Szekeres Pál
7. Ferenc Viktória
8. Vicsek Annamária
9. Győri Enikő
10. László András
11. Schaller-Baross Ernő
12. Bólya Boglárka
13. Petri Bernadett
14. Hegedűs Barbara
15. Kavecsánszki Ádám
16. Juhász Hajnalka
17. Kósa Ádám
18. Hidas Dóra
19. Tóth Edina
20. Magyar Ágnes Zsófia
21. Tordai-Lejkó Gábor

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­s­ ­­l­­­á­n­­y­­o­­k­­­ ­­­v­­á­­r­­n­a­­­k­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
pintyoke-2
2024. április 04. 11:56
Ha Tompi jár majd csapataink élén: esküszöm, megfutnak tőlünk a belgák és leugrálnak a földtányér szélén.
auditorium
2024. április 04. 10:55
1O férfi 11 nő képviselő. Tehát kiegyensúlyozott döntés. A Fidesz- KDNP már összeállitotta a képviselőjelöltjének listáját. Várjuk a demokratikus baloldal listáját is. Egyébként a legtöbb országban még nem közölték a listát, mert nehezen tudják összeállitani. D. Tamás béküljön ki borbélyával, akkor gondozottabb lesz a kinézete, egyébként szimpatikus és rátermett képviselő.
antallmiki
2024. április 04. 09:48
A balos csőcselékről nem is beszélek, mert eddig csak a hazát árulták Brüsszelben. De kik ezek a fideszes emberek? Azért szavazzak rájuk, mert felböfögték ezredjére, hogy gender, háború meg migráncs? Dajcs Tomika egy alkoholista-drogos, semmi maradandót sem tett az elmúlt 20 évben. Gál Kinga is egy alkoholista, úgy fele van püffedve a feje a piától, mint anno Újhülyének. A Facebook oldalán semmi infó csak posztol a húsvétról meg a betanult szlogenekről, tojásról és virágokról posztol, kamera elé nem mert állni annyira alkalmatlan, hogy nem tudja elmondani nekünk, hogy mit is akar. Semmi maradandót nem alkotott az elmúlt 10 évben. Gyürk András, Győrffy Balázs, Hölvényi György talán megérdemelnek egy esélyt, de semmit sem tudni róluk, szürke egerek. Az egyetlen aki talán megérdemelné a bizalmat az Juhász Hajnalka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!