Deutsch: Az induláshoz szükséges jelölések megvannak

2024. április 21. 16:37

Köszönetet mondott a politikus a sok százezer ajánlásért.

2024. április 21. 16:37
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Az ország minden pontján a Fidesz valamennyi képviselőjelöltje, polgármester-jelöltje, vármegyei listája, főpolgármester-jelöltje, illetve az európai parlamenti listája alig néhány óra alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat – közölte Deutsch Tamás a Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videóban. 

Az EP-listavezető köszönetet mondott mindenkinek az ajánlásért. 

De nem állunk meg, ezek után is mindenki támogatását várjuk, hiszen mindenkivel beszélni szeretnénk és szeretnénk felerősíteni a magyar polgárok békepárti hangját és álláspontját”

– tette hozzá. 

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 22. 16:52
Tiz éve EP-képviselő ez a Drogos Deiutsch, de Brüsszelben senki nem emléxik olyan esetre, hogy bármelyik témához hozzászólt volna. 10 + 5 éven keresztül ( ez 180 hó) HAVI TIZEZER EURÓ a SEMMIÉRT, nem rossz!
Tommaso
2024. április 22. 16:49
Drogos Deutsch szerint csak az induláshoz szükséges jelölések vannak meg, a győzelemhez szükségesek még hiányoznak.
Tommaso
2024. április 22. 16:48
Orbán Viktor: "Mivel is tudnánk elfedni a költségvetési hiányt, az inflációt, a korrupciót, a reálbércsökkenést, a forintromlást, az államadósságot, a pedofilmentegetésünket? Mivel is? MEGVAN! Tolsztojjal. A háború és béke kérdése előtérbe nyomásával.
de France
2024. április 21. 19:07
Nem elég európai ez az ősember kinézetű alak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!