A legdurvább politikai manipuláció történik

2024. április 17. 14:13

Ezzel csak a balos témák maradnak az ablakban, na meg a szélsőbal.

2024. április 17. 14:13
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

Nyitókép: Martin Bertrand / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

„Eltolták balra az overton ablakot…

Az overton ablak lényege, hogy felteszik egy egyenesre a baloldali és a jobboldali nézeteket. Balszélen a legdurvább balos dumák, hogy mondjuk ki kell irtani mindenkit, akinek vagyona van. A jobbszélén a legdurvább jobbos dumák, ahol mondjuk az van, hogy ki kell irtani, azokat, akik nem a te nemzeted vagy fajod.

Középfelé enyhül, azaz balról az jön, hogy mondjuk csak el kell venni tőlük, aztán az, hogy adóztassuk meg őket, majd a társadalmi szolidaritás. Jobbról jön mondjuk a koncentrációs tábor, majd a nacionalizmus, majd a hazafiság. Középen van a centrum. Az overton ablak az, amiről egy civilizált embernek illik beszélni ez, ideális esetben balra és jobbra egyenlő középen, azaz a két szélen vannak a szélsőségek az ablakon kívül, középen meg a normál társadalmi témák balra és jobbra.

Namost ezt az overton ablakot húzták el totál balra az utóbbi időkben a mainstream médiában, azaz MINDEN jobbos téma kiesik a jobbszélen, azaz minden jobbos téma már kívül esik a civilizált témákon, azaz szélsőjobb. Ezzel csak a balos témák maradnak az ablakban, na meg a szélsőbal. Azaz ez a legdurvább politikai manipuláció, ami törénik, azaz kizárólag a balos témák maradhatnak, sőt, beemelődött a szélsőbal is és minden jobbos téma erkölcsi alapon ki van zárva a disputából. Ezért történhetett meg az MCC rendezvényének betiltása Brüsszelben és ezzel nincs vége.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Legalább végre értjük a nyugati jogállamot.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­A­ ­d­­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­l­á­n­y­­o­k­­­ ­­v­­­á­r­­n­­­a­­k­ ­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Vájet Törp
2024. április 22. 08:46
Az Overton ablak mellett népszerű az "input-output" megközelítés is: Nacionalizmus = magyar seggbe magyar lóf🖕szt! Sovinizmus = minden seggbe magyar lófaszt! Globalizmus = minden lófaszt magyar seggbe!
alexandrosz-2
2024. április 18. 20:48
Bármit megtehetnek veletek, mert sunyi, gyáva csicskák, vétótlan, eszköztelen senkik vagytok, a köpcös gecivel az élen. A tetteiteket kell figyelni, nem, amit hazudoztok, zsideszes, zsidókeresztény csicskák.
2024. április 18. 10:43 Szerkesztve
-zsoltkom- Overton ablak... Ezek szerint, irányba húzás működéséhez a megfelelő hatalommal bíró ideológia-megmondók kellenek. Ha jó érvelésnek veszem Skrabski Fruzsina mondatait, a minden szinten balos EU társaságát miért keresi a minden szinten jobbos politika? Miért tart igényt a minden szinten balos kapcsolatokra és minden szinten balos pénzekre? Állítólag az Overton ablak lényege, hogy közvélemény alakító és főleg azzal, hogy a benne létező nézet az elég hosszú időn keresztül ott tartózkodókat az ott tartózkodás megváltoztatja... akár a szélsőséges hülye nézeteket is így elfogadják. Nos, ezen az alapon Mo. már régen Overton ablak lényegében él. Orbánnak már van tusványosi fajelmélete... orosz szimpátia barátsága a KGB Putyinnal... van tulajdonképp baráti és üzleti kapcsolata keresztényüldöző országokkal, diktátor rendszerű országokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!