A Kutyapárt jelöltje nagy arányú győzelmet aratott a Hegyvidéken tartott ellenzéki elválasztáson – a győzelemhez Vitézy Dávid is gratulált

2024. április 14. 21:48

Vitézy egy korábban készített közös fotót osztott meg a Facebook-oldalán.

2024. április 14. 21:48
null

Nyitókép: A Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

A Kétfarkú Kutyapárt elnöke, Kovács Gergely nagy arányúl, 60 százalék feletti győzelmet aratott a XII. kerületben tartott ellenzéki előválasztáson – írta meg a Népszava.

Az eredmények véglegesítése után Kovács Gergely (MKKP) 3829, Visi Piroska (civilek) 1276, Farkas Csaba (Momentum) 1161 szavazatot kapott.

Ez azt jelenti, hogy Kovács Gergely lesz a kormánypárti Fonti Krisztina kihívója június 9-én, és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt 8 egyéni önkormányzati választókerületből jelöltet állíthat. Mellettük szerepelni fog a szavazólapokon Binder Csaba (Mi Hazánk) és Kendernay János (LMP) is.

A győzelemhez Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt is gratulált közösségi oldalán. Vitézy a választás apropóján, egy korábban készített közös fotót osztott meg a Facebook-oldalán.

Jól van ez így. Grat, Kovács Gergely!

– írta a bejegyzése mellé Vitézy Dávid.

A főpolgármester-jelölt bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:49
🍓 ️ ­­É­r­t­é­­­k­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
lendvaiildiko
2024. április 19. 14:06
S a végén boldogan ugattak, farkukat csóválták és felemelve bal lábukat levizelték a Városmajor kutyawc-jének kinevezett tölgyfát.
KBA98
2024. április 15. 16:48
Ez ám a valami! Ezek ez kell! Minél szarabb annál jobb?
laurahann
2024. április 15. 14:51
Ugy néz ki ez a manus, mint egy hajléktalan alkesz. Milyen kbszottul néznek ki ezek?! Se kinézet, se karizma, nem megnyerő. Van olyan marha, aki erre a baromra, ezekre abarmokra bízza a jövőjét, életét?! Észbontó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!