Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Teatyaisten, hogy milyen országban élünk…

2024. március 26. 19:15

Nem akarom elbagatellizálni ennek a hangfelvételnek a tartalmát, de nem is akarok úgy csinálni, mintha nagyon érdekelne.

2024. március 26. 19:15
Majoros  Péter
Majoros Péter
Facebook

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

 

„Azt már teljes rutinnal kezelem, hogy a Gyurcsány Feri féle őszödi beszéd óta milyen hardcore üzemmódba kapcsolt a politika, és hogy gyakorlatilag mindent megtesznek honatyáink, hogy családok, barátságok, kapcsolatok menjenek tönkre az általuk hamis információkkal telekiabált médiumok segítségével, azonban ma ez szintet lépett. 

Magyar, aki 3 gyerek apja, és 16 évig volt Varga Judit férje, ma közzétett egy hangfelvételt, amit Varga tudta nélkül rögzített otthon, a saját lakásukban. (!!!!!) WTF??!! Erre Varga azonnal reagált és elmondta, mennyire erőszakos ember a Magyar, könyveket, nadrágokat (!!!) dobál, hajnalban részegen veszekszik, kiabál, felkapcsolja a villanyt, mikor ő már alszik(!!!!)WTF2

A felvételen egyébként arról beszélgetnek, hogy ki merre, hol, bement, kihúzatta, alkalmatlan, nem volt mit tenni, Tóni, Völner, Polt, Schadl, stb.. Nem akarom elbagatellizálni ennek a hangfelvételnek a tartalmát, de nem is akarok úgy csinálni, mintha nagyon érdekelne, mivel semmi olyat nem tudtunk meg belőle, amit eddig ne tudtunk volna.

Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek.(?) Ha Vargának, vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul?”


 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

Reagált az ügyészség Magyar Péter hangfelvételére

A Központi Nyomozó Főügyészség azt írja, helytálló, ami a hangfelvételen is elhangzik, Polt Péter legfőbb ügyész valóban nem uralja az ügyészséget. Azt is leszögezik, az ügyészségi iratok eltüntetése, átírása nem csak jogi, hanem fizikai képtelenség is.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 08:02
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­k­­e­l­­­d­ ­­a­ ­­­s­­z­­­e­­­x­­i­ ­­­p­­u­­n­­­c­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Aerion
2024. március 28. 11:24
Grogu Egyetértek, itt 3 gyerekről van szó. ---------- Szarik a te mocskos fajtád a gyerekekre. Rájuk szabadítanátok az elembétékú aktivistákat, hogy a seggbekúrás gyönyörűségéről értekezzenek nekik, propagálják hogy operációval ellenkező neműek lehetnek, akik számára pedig ez nem alternatíva, biztosítsátok nekik, hogy attól buzik még lehetnek. Az emberiség ellenségei vagytok. És megfizettek mindenért.
Grogu
2024. március 27. 17:36
Egyetértek, itt 3 gyerekről van szó. Bicskén hány gyereket rontottak meg, 10-15-t (amiről tudunk) + egy öngyilkos lett? Velük ki foglalkozik? Böjte birodalmában mennyi szerencsétlent erőszakoltak meg? Csak viszonyításképp...
tapir32
2024. március 27. 16:22
„Helytálló az a hangfelvételen szereplő megállapítás, amely szerint dr. Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. A legfőbb ügyész vezeti és irányítja Magyarország Ügyészségét, ahol a törvények uralma érvényesül”  Húzta alá a Központi Nyomozó Főügyészség keddi sajtóközleményében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!