Tarlós István: Karácsony Gergelynek tele van a nadrágja, szeretné elterelni a figyelmet botrányos ügyeiről

2024. március 13. 19:21

A volt főpolgármester reagált Karácsony és Vitézy vádaskodásaira.

2024. március 13. 19:21

Nyitókép: Földházi Árpád

***

Tarlós István a PestiSrácok.hu Mi kérdezünk című műsorában reagált azokra a vádakra, amelyeket Karácsony Gergely és Vitézy Dávid állított egy tíz éve tartó és a múlt héten lezárult pereskedés miatt – olvasható a PS oldalán

A Nemzetközi Választottbíróság a Budapest által követelt tízmilliárd forintnyi kártérítésből kettőt ítélt meg jogosnak az elvetélt budapesti elektronikus jegyrendszer jogvitájában. Tarlós szerint Vitézynek és a főpolgármesternek egymással kellene ezt lerendezniük, hiszen ő elsőként tett feljelentést a visszásságok miatt. 

A volt főpolgármester szerint Karácsony csak az „egyre sokasodó korrupciós és más botrányokról próbálja elterelni a figyelmet”, míg Vitézy „gerinctelenül viselkedik”. 

„Karácsony Gergelynek a közvéleménykutatási adatokat látva tele van a nadrágja, szeretné elterelni a figyelmet a saját botrányos ügyeiről ezért támad most mindenkit hangzatos és alátámasztatlan vádakkal”

– fogalmazott Tarlós István, aki azt is elmondta a műsorban, hogy nagyon örülne, ha valóban volt helyettese, Szentkirályi Alexandra lenne a Fidesz főpolgármester-jelöltje. Hozzátette: szívesen segítené a kampányban és teljes mellszélességgel támogatja. Tarlós István – saját elmondása  szerint – minden vitás ügy dokumentációjából másolatot készíttetett a mandátuma 2019-es lejártakor, elmondása szerint éppen azért, hogy utólag ne lehessen félrevezetni a közvéleményt.

A műsort itt nézhetik vissza.

 

 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­l­­á­­­n­­­y­o­­­k­­­ ­v­­á­r­n­­a­­k­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 16. 08:44
Pista bácsi már pelust használ,azért ekkora a szája…😉
Greffiti
2024. március 14. 07:46
alekszandra jelölése biztos bukás. nem szabad.
Genusnextgen
2024. március 13. 21:30
gyaloggos 2024. március 13. KEVESEBBÉRT TÖBBET Azért a Covid, meg a háború vagy a 25%os orbán infláció megvan vagy tényleg átaludtad az utóbbi pár évet Buksika?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!