Szentkirályi Alexandra: Budapest ma Gyurcsány Ferenc fogságában van

2024. március 14. 17:25

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint ami Budapesten történik arról szól, hogy Karácsonynak ki kell fizetnie Gyurcsány embereit. Ezért kong üresen a kassza, s került a főváros csődközeli helyzetbe.

2024. március 14. 17:25

Nyitókép: Képernyőfotó/Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

 

Szentkirályi Alexandra Facebook-posztban jelentette be, hogy a Fidesz budapesti választmánya felkérte, hogy fogadja el a főpolgármester-jelöltséget és küzdjön meg a szülővárosáért, a budapesti emberekért. A kormányszóvivő elmondta, nagy megtiszteltetés ez a számára és egyfelől tisztelettel elfogadta, másfelől pedig nagy elszántsággal is, hiszen a nemzet fővárosa ma Gyurcsány Ferenc fogságában van, 

Ezt is ajánljuk a témában

ő csinált főpolgármestert Karácsony Gergelyből, majd ültette a nyakába a levitézlett embereit.

Szentkirályi kijelentette, hisz abban, hogy Budapest többet érdemel. Ötödik éve pörög ugyanis a lejárt baloldali lemez, minden, ami Budapesten történik arról szól, hogy Karácsony Gergelynek ki kell fizetnie Gyurcsány embereit. Ezért kong üresen a kassza, és ezért került Budapest csődközeli helyzetbe.

Karácsony Gergely botrányról botrányra bukdácsol a fideszes politikus szerint, és a legkisebb problémát sem sikerült megoldania.

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­A­ ­d­­ö­­g­­­ö­s­ ­­­l­­á­n­­­y­o­k­­­ ­­v­­­á­r­n­­a­­k­­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
SABOTAGE
2024. március 15. 17:06
Ti pedofideszes, és gyurcsányista birkák, aki elmegy szavazni, arra szavaz akire akar, és akire többen szavaznak, az lesz a polgármester!!!
KBA98
2024. március 15. 11:59
Szép és okos nő! Nyilván több esze van, mint gergőnek!
Lajoss
2024. március 15. 11:55
Egy vizesnyolcas.🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!