Rendes ember ez a Karsai…

2024. március 03. 15:24

Az erkölcs baloldalról felkent papjai és utódaik azóta rájöttek, hogy kifizetődő lehet ellenfeleik felmenőinek kikutatása.

2024. március 03. 15:24
null
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Pesti Srácok.hu

„A HVG-ben jelent meg Karsai László történész cikke arról, hogy Sulyok László köztársasági elnök szerinte hazudott az édesapja múltjáról.

Itt egy rövid kitérőt kell tennem. 1990-ben jelent meg Grezsa Ferenc pszichiáter, MDF-tag Apák és fiúk című írása a Magyar Fórumban az SZDSZ vezetőinek felmenőiről. Az írást hatalmas felháborodás követte, antiszemitizmus-vádak és a szokásos értelmiségiek szokásos rettegése és kétségbeesése. Mai szemmel pedig semmi durvaság nincs a cikkben.

Az erkölcs baloldalról felkent papjai és utódaik azóta rájöttek, hogy kifizetődő lehet ellenfeleik felmenőinek kikutatása. Mert hibába tudja mindenki, hogy a szüleiért senki nem felelős, azért a népi bölcsesség mégiscsak az, hogy nem esik messze az alma a fájától.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Attila

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-74
2024. április 19. 20:59
🍓 ️ F­­o­­r­­r­­­ó­­­ l­á­­n­­­yok sz­ex­­­et ak­­­ar­­­n­­­ak, ba­­sz­d m­­eg ők­et 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
Kétes
2024. március 05. 16:22
A Hupikék törpikék gonosz Hókuszpókjához hasonlít ez a Karsai! Vajon ki tolta be a szegedi egyetemre?
gyurica
2024. március 05. 15:09
gyurcsány apja nem valami piti tolvaj szélhámos volt? nem esik messze az alma a fájától.
bathory-odonke
2024. március 04. 18:04
A biciklitolvaj gyereke csak akkor lehet hiteles, ha az a bicikli valamely akkori "osztályellenség" tulajdona volt... Mert leszámolt az ellenség harácsolásával...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!