Isznak-e a halak vizet? (Lakatos Márk világa)

2024. március 13. 14:40

A határokat át kell lépni. Tényleg? És miért is? Azért, hogy minden beteg, perverz állat szabadon kiélhesse a vágyait?

2024. március 13. 14:40
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Egy fiatalember bement egy lap szerkesztőségébe, bemutatkozott, megadta elérhetőségeit, telefonszámát, e-mail-címét, s közölte, hogy akár bíróságon is hajlandó bizonyítani mindazt, amit mond. Lakatos Márkról volt mondanivalója.

A »gyermekvédelmező« Lakatos Márkról. S ha már ott volt, be is mutatta néhány sms-váltását ezzel az emberrel.

Egy fiatalember bement egy lap szerkesztőségébe, és kipakolt. Mert nem bírta elviselni, ki tetszeleg most éppen a gyermekvédelmező szerepében. Ez a fiatalember nem lett öngyilkos, hála istennek neki nem is lett volna miért. Egészséges, normális értékrendű, biztos családi hátterű fiatalemberről van szó, akivel nem történt meg a szörnyűség, mert nem történhetett meg. De erre még visszatérünk.

Induljunk el kicsit messzebbről!

Nem tudom, mi az oka, de a homoszexuális szubkultúrában (fogalmam sincs, miért kell ezt bármiféle kultúrának nevezni, de nincs rá most jobb kifejezésem) valamiféle fétis, státusszimbólum a »fiatal fiú«. A homokosok fiatal fiúkat akarnak. S természetesen nem állítom, hogy minden homokos pedofil vagy »ephebofil« (ez a fedőneve a bizonyos kor feletti pedofíliának), de azt állítom, hogy a pedofilok között felülreprezentáltak a homokosok. Csak az elmúlt egy hónapban kibukott pedofilügyek elkövetői – az óbudai óvoda mocskos állatjától a szigetszentmiklósi mocskos állatig – kivétel nélkül homokosok.

Ilyen véletlenek pedig nincsenek.

És akkor térjünk vissza Lakatos Márkhoz. Lakatos Márk tavaly év végén ezt nyilatkozta a Válasz online-nak – hát mi másnak, persze –: »Én aztán senkinek sem mondtam soha, hogy legyen meleg. Ahogy arra sem kértem senkit, hogy a szexuális orientációmat értékelje vagy bármire átneveljen.«

Milyen dicséretes. És akkor nézzük a valóságot. A lap szerkesztőségébe besétáló fiatalember bemutatta, milyen üzeneteket küldött neki Lakatos Márk, amikor ő – mármint a fiatalember – 15-16 éves volt. A fiatalember elég egyértelműen jelzi már az elején, hogy ő heteroszexuális: »alakul egy lány«, írja Lakatosnak, amire a következő válasz érkezik: »Attól még lehet. Ez baráti ügy.« A fiatalember – mondom, egészséges, normális srácról van szó, normális családi háttérrel – intelligens módon és még egyértelműbben közli Lakatossal, hogy nem, ezt írja: »Mindenkinek máshol vannak a barátság határai.« Mire érkezik a válasz: »A határokat át kell lépni.«

Itt álljunk is meg egy pillanatra! Álljunk meg ennél a nyomorult, beteg, ócska közhelynél, amely ennek a szubkultúrának, ennek a celebvilágnak egyik legkedveltebb frázisa, üressége. A határokat át kell lépni. Tényleg? És miért is? És mely határokat? Minden határt? És mi okból, mi célból? Azért, hogy minden beteg, perverz állat szabadon kiélhesse a vágyait?  

S vajon milyen módon rezonál a »lépd át a határokat« egy amúgy is sérülékeny, eo ipso lázadó kamasz lelkében? Egy kevésbé erős, labilis, rendezetlen családi hátterű kamasznál beválhat ez a közhely? S amúgy mivé lesz a világ, ha átlépjük a határokat? Legalább erre az utolsó kérdésre tudom a pontos választ, ugyanis most a szemünk láttára válik azzá, ami. A lakatosmárkok világa jön el.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­­á­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­v­á­r­­n­­a­­­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
muszlim1970
2024. március 17. 23:03
Hátravinni!Agyonlőni!
KBA98
2024. március 14. 17:51
Ahol ő él az az iszap!
Hunter
2024. március 14. 15:25
Jujj, gyorsan lépje át a határt! Nyugat felé! És vissza se jöjjön! SOHA!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!