Egy férfi lopott üzemanyaggal távozott a benzinkútról – nem jutott messzire

2024. március 18. 18:47

A 47 éves gyanúsított nem rendelkezett jogosítvánnyal, és a vele végzett kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott.

2024. március 18. 18:47

Nyitókép: Pixabay

***

Március 15-én este egy férfi tankolás után fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról az M1-es sztráda győri szakaszán, Budapest irányába. Nem sokkal ezután, a Komárom-Esztergom megyei autópályarendőrök ki is szűrték a személyautót a forgalomból – írta meg a Police.hu.

A jármű megállítása ugyanakkor nehézségekbe ütközött, mivel a sofőr nem volt hajlandó reagálni a rendőri jelzésre,

 ráadásul többször megpróbált elhajtani a rendőrautó mellett.

Végül nagy sebességgel elhagyta az autópályát, lállt az út mellett, majd az autóból kiszállva futásnak eredt. A rendőrök hamar utolérték és elfogták. Kiderült, hogy a 47 éves férfi nem rendelkezett jogosítvánnyal, és a vele végzett kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott.

A hatóság előállította a budapesti lakost, majd a Tatabányai Rendőrkapitányságon gyorsított eljárást indítottak ellene, engedély nélküli vezetés miatt. Emellett gyanúsítottként is kihallgatták, kábítószer birtoklásának gyanújával.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­g­­ö­­s­­ ­­l­­­á­­n­y­­o­­k­­­ ­v­­á­­­r­­n­­a­­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Patika
2024. március 18. 19:11
Egy férfi lopott üzemanyaggal távozott a benzinkútról – fogalmazni tudni kell (ene) Az hogy valaki lopott üzemanyaggal távozik valahonnan az még nem bűn. (lehet rendőr is, vagy hatóság aki lefoglalta és viszi magáva. Az persze más kérdés, hogy ha valaki nem fizetett üzemanyagért tankoláskor és úgy távozott, de akkor ezt kell írni és nem egy pongyola címet adni az erről szóló híranyagnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!