Durrdefektet kapott a kamion, hatalmas tömegbaleset lett belőle

2024. március 02. 22:50

Egy tucat autó csúszott egymásba az autópályán.

2024. március 02. 22:50
null

Pénteken durrdefektet kapott egy kamion kereke az M3 és M4 autópályát összekötő M35-ös autópályán, ennek következtében számos autó ráhajtott az úttestre került kerékdarabokra, amelytől hatalmas tömegbaleset lett. 

Később kiderült, 12 autó csúszott egymásba.

A sajtóinformációk szerint a kamion mögött közvetlen haladó két autó összeütközött, a többi autóban a kamionról leszakadó darabok tettek kárt. Az eset különlegessége, hogy a durrdefekt ereje akkora volt, hogy a szétrepülő gumidarabok a pótkocsi egyes darabjait is leverték. Kórházba senki nem került a tömegbalesetet követően, azonban az autókban több százezres kár keletkezett. 

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

 


 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2024. március 03. 06:37
Kb. ennyit ér a műszaki vizsga. Egy rohadt pénzszivattyú, könnyen megfizethető közdolgozókkal. Elnézem az utakon, hogy milyen rozsdatemetők nyikorognak/füstölnek rajta. Nyilván egy tízesért átment a kamion F1 mintázatú gumikkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!