Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Dugópara: hetekig korlátozzák a forgalmat az M0-ás egyik szakaszán

2024. március 27. 17:24

Jobban teszi, ha elkerüli.

2024. március 27. 17:24

Nyitókép: Michal Fludra/NurPhoto via Getty Images 

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút több szakaszán április elejétől több hétig – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel. Azt írták, hogy rézsűjavítás munkálatok miatt április 2-án, kedden 19 órától a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei sávelhúzásos terelést építenek ki az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán a 6-os főúti csomópont környezetében.

A sávzárás várhatóan május közepéig tart majd, ezalatt sávhúzással a két belső sávban haladhat a forgalom – tették hozzá. Április 3. és 7. között továbbá Gyál, Vecsés és Maglód térségében az autóút több szakaszán hézagkiöntési munkálatok is zajlanak, valamennyi munkavégzésnél sávzárásra, 80 kilométer per órás sebességkorlátozásra, emiatt 

csúcsidőben jelentős menetidő növekedésre számíthatnak a közlekedők.

A rézsűjavítási, több hétig tartó munkálatok ideje alatt a sávzárás több mint egy kilométeres szakaszt érint, de a 6-os főúti csomópont kihajtó és felhajtó ága is használható lesz ezalatt – közölték, azzal együtt, hogy a hézagkiöntési munkálatok április 3-án és 4-én, szerdán és csütörtökön Gyál térségében, április 6-án és 7-én, szombaton és vasárnap Gyál-Vecsés és Maglód térségben zajlanak majd.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 07:56
🍓 ️ ­É­r­­t­é­k­­e­­­l­­­d­ ­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­­i­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
antal-2
2024. március 28. 14:57
Férj keféli a szeretőjét, egyszer csak cseng a telefonja, felveszi: - Hol vagy drágám? - kérdezi a feleség. - Ne zavarj, dugóban vagyok! - és rácsapja...
lendvaiildiko
2024. március 27. 18:02
Amíg megpróbáltam megérteni ezt a csapnivalóan leírt forgalomkorlátozást, már leírták, amit gondoltam. Azt gondoltam, hogy Orbán Viktor, a Fidesz eljárt az útfenntartónál, hogy a hétvégi balatoni forgalom hazafelé nem az M0-on térjen vissza Budapestre, hanem a Budaörsi úton át. Legyenek gigadugók az egész városban, hogy mindenki Karó Gelit szidja és azt az 5 - 10 biciklist, aki a Szent Biciklisávokat használja. ÉN MÁR NAGYON VÁROM, AMIKOR LEBONTJÁK A GELI-KARÓKAT!
gilou-au-clavier
2024. március 27. 17:54
Nyilván Kaligeli lesz a hibás a gyugóért. Esetleg neki lehetne volna ugrani a 142-es vasútvonalnak is, hogy lehessen vonattal is közlekedni... Tudom, Sorosgyurcsányprükszell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!