A válogatott szereplésének nincs köze a benzinárhoz

2024. március 23. 15:33

Viszont lehet a magyar sportolók sikereinek örülni, az ugyanis képes több százezer magyar hangulatát pozitív irányba befolyásolni.

2024. március 23. 15:33
SZOBOSZLAI Dominik
Lipták Tamás
Lipták Tamás
A pálya jobboldala

Nyitókép: Szoboszlai Dominik büntetőből gólt lő a török Mert Günok kapusnak a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 22-én. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor


„Kommenteket olvasni az egyik leginkább haszontalan dolog, amit az ember szombaton csinálhat. Azonban néha szembe jönnek, hogy aztán elképedhessek rajtuk. Több, a magyar válogatott péntek esti győzelméről szóló bejegyzés alatt olvasok ilyeneket, hogy „ettől megszűnik a gyermekbántalmazás?” vagy hogy „és akkor most olcsóbb lesz a benzin?” és hasonlókat.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem. A gyermekbántalmazás nem szűnik meg attól, hogy megvertük Törökországot. De attól sem szűnik meg, ha kikap a nemzeti csapat. Tovább megyek, nem szűnik meg attól sem, ha a meccsről beszámolunk és nem szűnik meg akkor sem, ha nem írunk róla. A benzin és a kenyér ára sem fog a válogatott szereplésétől változni sem pozitív, sem negatív irányba. Ugyanis az égvilagon semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ugyanígy 

nincs köze a magyar válogatott mérkőzéseinek és az ezekről szóló tudósításoknak a nyugdíjakhoz vagy az oktatás színvonalához. 

Semmi. 

A válogatottnak nincs olyan funkciója, hogy hatással legyen a fent felvetett egyébként létező társadalmi, gazdasági problémákra. Ezektől függetlenül viszont lehet a magyar sportolók sikereinek örülni. Az ugyanis képes a kedvemet, vagyis több százezer, esetleg millió magyar hangulatát pozitív irányba befolyásolni. Ha másra nem, erre mindenképpen jó alkalmak az olyan esték, amikor megverjük a törököket. Használjuk ki bátran.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:56
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­­n­­­y­o­­­k­ ­v­­á­­r­­­n­a­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
lefty67
2024. március 24. 16:56
A komcsik nem építettek egyetlen stadiont sem, Nemzeti Színházat sem, MÜPÁ-t sem, a metrót sem tudták befejezni! Hol az a megtakarított kurva sok pénzt??? Felélték!!!
states-2
2024. március 24. 14:05
A sportsikerek olyanok a komcsiknak, mintha ciánkapszulákat rágnának. Minden, ami a magyarságtudatot erősíti, az nekik halálos méreg. Nem kis része van ennek a sportutálatnak, stadionozásnak, hogy kapják a pofájukba a kétharmadokat.
gekk
2024. március 24. 13:23
Ja, megyünk a lecsóba, minden mutatónk egyre szarabb, a nyakunkon egy komcsi kormány, de legalább a hangulat legyen pozitív.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!