Visszalép a fideszes polgármesterjelölt, miután ismeretlenek fenyegették meg

2024. február 29. 12:46

„Az elmúlt napokban olyan dolgok történtek, amelyre a legrosszabb rémálmomban sem mertem gondolni” – írta Belencsák István.

2024. február 29. 12:46
null

Pénteken választotta meg a Fidesz körmendi szervezete a kormánypárt polgármesterjelöltjének Belencsák Istvánt, azonban pár napra rá a politikus bejelentette, mégsem indul, ugyanis ismeretlenek megfenyegették. Úgy fogalmazott közösségi oldalán, hogy az elmúlt napokban olyan dolgok történtek, amelyre a legrosszabb rémálmában se gondolt. 

Már a pénteki jelöltállító taggyűlés előtt elképesztő hazugságáradat, fenyegetés és zsarolás érkezett a másik oldalról”

– közölte. 

Azt írta, hogy „ilyen ellenszélben sikerült a tagság jelentős részét magam mellé állítani és sima győzelmet aratni”. A politikus bejegyzésében kifejtette, hogy facebookos álprofilokról és névtelen levelekben ócsárolták nem csak személyét, de a szavazáson részt vevő tagtársait is. 

Az elmúlt két napban pedig már attól sem riadtak vissza bizonyos körök, hogy névtelen telefonhívásokkal próbáljanak megfélemlíteni, fenyegetni”

– jelentette ki, majd úgy folytatta, ilyen gyűlöletcunamira és fenyegetésekre nem számított. 

Belencsák István családja határozott kérésére arra az elhatározásra jutott, hogy visszalép a polgármesterjelöltségtől. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:08
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­­v­­á­r­­­n­­a­k­­­ ­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Finale
2024. március 04. 13:42
Feljelentest kell teni. Azonnal!
egy genetikusanalattvaló
2024. március 02. 11:50
Akinek nincs vér a pucájában, az ne álljon be politikusnak! Ezt korábban kellet volna végiggondolni. Alpolgármesterként tudhatta, hogy milyen emberekkel szemben kell felvennie a harcot. Nem véletlen, hogy nem a korábbi és egyben jelenlegi polgármester által kijelölt utódot jelölték a kormánypártok. A polgármester támogatottsága mélyponton van. A jelölés utáni aljas támadások fényében sejthető, hogy miért.
gyzoltan-2
2024. március 02. 07:58
Az 1945 utáni időkben, a mai napig, demokráciában éltünk, élünk, és szuverén jogállamiságban...! -bár némi kétely hozzáfér e kijelentéshez, mert általában a szuverén államoknak közismerten alkotmányuk van... Ettől eltekintve valahogy úgy alakult, hogy aki, bárki, a közélet látóterébe került, az kikezdhető, alkalmas alany karaktergyilkosságra, de akár áldozatot is lehet kreálni belőle..! Valahogy, a látszat szerint, vagy ténylegesen, elfelejtettünk tisztességesnek maradni... -talán az állandó mellébeszélés, az állandó hamisság, az intézményesített, sok évtizedes hazudozás üt vissza.., s egyre inkább az élő példák hiánya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!