Vészjósló kijelentést tett Szijjártó Péter New Yorkban

2024. február 07. 17:48

A külügyminiszter szerint „a harmadik világháború kirobbanásának veszélye most a legnagyobb”.

2024. február 07. 17:48

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vesz New Yorkban az ENSZ közgyűlésén.

Mint arról közösségi oldalán is beszámolt, szerdai felszólalásában kijelentette,

A harmadik világháború kirobbanásának veszélye most a legnagyobb”.

Kijelölte az ENSZ legfontosabb feladatát

Majd azzal folytatta, „az ENSZ-nek tehát nem lehet jelenleg fontosabb feladata, mint meggátolni az ukrajnai és a közel-keleti konfliktus egyesek által láthatóan kívánatosnak tartott eszkalációját.”

„Mi, magyarok továbbra is minden béketörekvésben készek vagyunk segítséget nyújtani” – szögezte le ismételten. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. február 07. 22:37
Az USA mindent megtesz ennek az érdekében.
Akitlosz
2024. február 07. 21:27
Átment bulvárújságíróba. Sehol semmilyen világháború, de már csilliószor megírt a sajtó. Amely egy napot sem bír ki világháború nélkül.
kiss.istvan770
2024. február 07. 21:11
Az USA-t, az EU-t és a NATO-t irányító bankár-multi milliárdos maffia Lengyelországot szemelte ki, hogy az európai háborús hisztériából világháborút provokáljon Európában. Várhatóan Lengyelország fog egy orosz felségjelűre festett MiG-29-essel egy Európai városra bombát dobni, aztán a maffia mainstream nédiája világgá kürtöli a hazugságot, hogy az oroszok bombáztak egy európai várost. Egy szovjet rakéta lehet a másik változat Ukrajnából indítva. Egy Lengyelországból az orosz exklávé, Kalinyingrád fölött Litvániába érkező, vagy fordított irányú "szovjet" rakéta is megteszi, rá lehet fogni, hogy Kalinyingrádból indították. Már csak abban reménykedhetünk, hogy a lengyel gazdák hatására a nép normális fele a Szejm elé vonul a gazdákkal együtt és lemondásra kényszeríti a tuskó kormányt. Az elnök pedig új választásokat ír ki.
alexandrosz-2
2024. február 07. 20:32 Szerkesztve
Ha igy gondolod kakadu, miért szavazta meg a vétótlan köpcös geci a hoholok 85 milliárd euros támogatása után az 50 milliárdost is. Ha így gondolod kakadu, miért támogatjátok sunyi sameszokként a zsidó apartheid terrorállam népirtását kritikátlanul, több, mint 100 napja? Hazudsz kakadu. Nem azt kell figyelni mit hazudtok, hanem azt, amit tesztek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!