Varga Mihály bevallotta: Nem vagyok a Fidesz bulvártagozatának tagja (VIDEÓ)

2024. február 04. 18:26

„A politikával együtt jár, hogy szerepelni kell, nyilatkozni, kérdésekre válaszolni, és így tovább, de szeretem egy kicsit hosszabb kifutással, zártabban intézni a dolgaimat” – fogalmazott a tárcavezető.

2024. február 04. 18:26

A HírTV Politikai hobbista című műsorának legutóbbi vendége Varga Mihály pénzügyminiszter volt, aki az adás során többek között hétköznapjairól is mesélt.

„Nem vagyok a Fidesz bulvártagozatának tagja”

Jeszenszky Zsolt műsorvezető kérdésére a tárcavezető elárulta például azt is, hogyan viszonyul a nyilvánossághoz. „Nem mondom, hogy egy ilyen zárkózott, nyilvánosságot kerülő ember vagyok, mert akkor nem ülnék itt, ebben a műsorban” – fogalmazott a pénzügyminiszter, hozzátéve, hogy szerinte „a politikával együtt jár, hogy szerepelni kell, nyilatkozni, kérdésekre válaszolni, és így tovább”. Ugyanakkor rámutatott: „szeretem egy kicsit hosszabb kifutással, zártabban intézni a dolgaimat.

Nem vagyok a Fidesz bulvártagozatának tagja, ha erre vonatkozott a kérdésed”

– tette hozzá Varga Mihály. Mint fogalmazott: „Biopiac, sportrendezvények, koncertek, ami hozzátartozik egy átlagember életéhez, szerintem attól ne tiltsuk el a politikusokat sem”.

A Politikai hobbista említett adásának kapcsolódó részleteit az alábbi videóban, 23 perc 50 másodperctől kezdődően hallgathatja vissza:

Nyitókép: Képkocka/YouTube-videó

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A ráció prófétája
2024. február 04. 20:47
Hát, én nem vagyok oda Varga Mihályért. Nem mondom, hogy rossz közgazdász, de nem is jó. Annak idején Matolcsy rendbe rakta a gazdaságot, kihúzta a kátyúból, és növekvő pályára állította. Minden komolyabb reform akkor született. Azóta langyos víz. Azóta is várom az egy számjegyű SZJÁ-t. És még a családi adókedvezményt is sikerült elinflálnia Vargának. Ja, sikerült Matolcsy inflációs figyelmeztetését teljesen figyelmen kívül hagynia.
Obsitos Technikus
2024. február 04. 20:28
Varga igazi háttérember, évtizedek óta óriási felelősséggel a hátán.
llnnhegyi
2024. február 04. 19:52
Novák Katalin Köztársasági Elnök Asszony helyesen döntött. A páciens soha semmikor nem volt pedofil cselekmény részese. Buzgó bírák!
llnnhegyi
2024. február 04. 19:48
Varga Mihály pénzügyminiszter.. Nem a bulvár sajtó kedvence. Helyes testtartás!-:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!