Ungár Péter üzent a budapestieknek: „Karácsony Gergely bejelentései az idő múlásával fokozatosan elértéktelenednek”

2024. február 08. 16:17

Lapunk csütörtökön számolt be róla, hogy újabb komoly ígéretet tett Karácsony Gergely.

2024. február 08. 16:17

A Mandiner csütörtökön számolt be róla, hogy újabb komoly ígéretet tett Karácsony Gergely. Az idén indulhat a Nagykörút Nyugati tér és Mester utca közötti szakaszára vonatkozó komplex megújítás tervezése, a szakaszosan megvalósítandó beruházás várhatóan a jövő évben kezdődhet el és a következő ciklus végére valósulhat meg – mondta a főpolgármester.

Karácsony Gergely már korábban is tett ehhez hasonló ígéretet – erre hívta fel a figyelmet Ungár Péter.

Arra kérem a budapestieket, hogy figyeljenek. Karácsony Gergely bejelentései az idő múlásával fokozatosan elértéktelenednek”

– írta az LMP – Magyarország Zöld Pártja társelnöke.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. február 10. 12:12
KamuGeli egy hiteltelen, hazug ígérgető. Egy igazi jellemtelen , megélhetési politikus.
Lajoss
2024. február 09. 22:50
Petike,ne röhögtess…inkább bújj vissza Anya szoknyája alá…
nemecsek-3
2024. február 08. 23:50 Szerkesztve
Ugyanmár Petike! Ennyire dilettáns és primitív módon seperni az utat Karácsony előtt!!!! Karácsony már akkor hiteltelen volt amikor Zuglóból megvillantotta az első születési hibájából eredő bárgyú vigyorát. Ha azt gondolod, hogy újdonságot mondtál pont olyan hülye vagy mint ő. Azt kérdeznéd inkább naponta Geri havertól, hogy GERI, HOL AZ ELSÍBOLT 500 MILLIÁRD és ha megmondja kérdezd meg, MIÉRT HAZUDSZ,.... 5 év lemaradásban vagy és az idő múlásával elértéktelenedtél így aztán ezeket a performanszaidat betudjuk a választás előtti szokásos múló megvilágosodásaitoknak. Ezekkel saját magatokat leplezitek le, azaz pontosan tudjátok és tudtátok is mik a problémák de amíg a zsebetek veszélyben volt gyáván sunyítottatok, most pedig simlis módon akarsz/ akartok újraágyazni magatoknak, hogy aztán újabb 5 évig lapulhassatok a bűzös de jól halászható mocsaratokban
Kristály
2024. február 08. 21:57
Karácsonyi amire rá teszi a kezét az összedől rohad log a drot belőle. 10 év börtönt érdemelne és egy gerendán állva 10évig és mellettte a többi libsi banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!