Tiszta Miami Vice: alkohol, drogok, száguldás Veszprémben (VIDEÓ)

2024. február 13. 22:05

A rendőröknek vasárnap is résen kellett lenniük.

2024. február 13. 22:05

A rendőrök 2024. február 11-én délután Veszprém határában ellenőrizni akartak egy autót. A sofőr azonban a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott, majd egy körforgalomból kifordulva az útpadkának ütközött, és defektes járművével pár méter után megállt – írja a Police.hu.

A rendőrség arról is beszámolt, hogy az intézkedés során a rendőrök megállapították, a 39 éves balatonkenesei sofőr eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé, valamint gyanú merült fel arra vonatkozóan is, hogy a kocsiban utasként helyet foglaló 15 éves fiú kábítószert fogyasztott.

A ruházatátvizsgálás során a férfi zsebéből egy cannabismotívummal díszített őrlő került elő.

Az egyenruhások ezután mindkettőjüket előállították mintavételre, és a velük szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A 15 éves fiatal ellen kábítószer birtoklása vétség miatt tettek büntetőfeljelentést, az autót vezető 39 éves férfit pedig őrizetbe vették, és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, járművezetés bódult állapotban vétség, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 14. 11:51
KÖCSÖG CIGÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Novicsok-5
2024. február 13. 22:18
Miami Vice, a 80-as évek legkirályabb sorozata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!