„Tényleg erre vágytunk, tényleg ezt akartuk?” – LMBTQ-fotókkal sokkol Bayer Zsolt

2024. február 20. 09:54

„Tényleg erre vágytunk, tényleg ezt akartuk?” – tette fel a kérdést a publicista.

2024. február 20. 09:54

Ez a pedofília! címmel jelent meg nemrég a publicistának írása a Bádog blog oldalán.

Bayer Zsolt véleménycikkében olyan fotókat tár olvasói elé, melyeken az LMBTQ-közösség tagjai láthatók kiskorúak társaságában. A felvételeken többek között dragqueenek tartanak zenés-táncos foglalkozásokat feltehetően óvodáskorú gyermekeknek, illetve szivárványcsaládok is feltűnnek kisgyermekkel az oldalukon egy-egy pride felvonuláson.

Az újságíró a galériához rövid, de annál erősebb kísérőszöveget fűzött. 

„Tessék, ez a pedofília, ez a gyerekek ellen elkövetett szexuális abúzus, ez a gyerekek szexualizálása! És 

akik most igazi farizeusként védik a gyerekeket, akik bennünket pedofiloznak, nos, azok, ha tehetnék, azonnal és haladéktalanul bevezetnék ezt a világot Magyarországon is

Ugyanis valójában ezért a világért rajonganak, lelkes és tántoríthatatlan hívei az LMBTQ propagandának, a gender-elmebajnak, és mindannak, ami szembemegy a normalitás világával” – hívta fel a figyelmet.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ez ma a nyugat!”

Bayer azzal folytatta, „ne forduljanak el! Nézzék meg ezeket a képeket – és ilyen képekből számolatlanul van még. Ez ma a nyugat.

Tényleg erre vágytunk, tényleg ezt akartuk?” 

– tette fel végül a kérdést a publicista.

A galériát ITT érheti el.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: X-képernyőfotó

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. február 28. 11:23
Jópár éve Bayer Zsófit otthonában látogatta meg valamelyik köcsög társa interjúra (nem Matyika, mert akkor ő még az oviban babázott) és alul egy rózsaszín forrónadrág, felül pedig egy rózsaszín tunika volt rajta. Teljesen a retinámba égett. Ha valakinek megvan a link, légyszi linkelje be. Amúgy meg a foshányásáról: hazugságokkal uszít, mint mindig. Még mindig várjuk az első átoperált magyar óvodás esetéről szóló tudósítást is. Már kb. 10 éve. De a tények senkit ne zavarjanak, csak hogy ez nyilas-ávós mit hablatyol.
august
2024. február 22. 08:21
Szegény Szájer gyerekek, összezárva azzal a lmbtq+ egyénnel... --- Írják az ilyeneket az agyatlanok, eközben a buzik örökbefogadásáért kampányolnak, sőt buzikkal tüntetnek a pedofília miatt. Teljesen belazavarodnak a beteges agyukkal a propagandájukba, olyanok tényleg, mint a vasorrú bába a mágnesviharban Szájerezik, de ott tüntet a pedofilok ellen a VV zsóti mellett, hihetetlen. Még egy 5 éves gyerek is kiröhögi őket.
syphax-2
2024. február 21. 10:14
Új divat ütötte föl a fejét: jelesül AZ ELLENI ÁGÁLÁS, HOGY MI--MONDOM: MI(!!!!!!)-- KERESZTÉNY-NEMZETIEK-KONZERVATIVOK ÚGYMOND "ÖSSZEMOSSUK-ÖSSZEKEVERJÜK-GLEICHSCHALTOLJUK" A HOMOSZEXUÁLISOKAT A PEDOFILOKKAL. OLYAN FEELING-GEL FÖLFESTVE A DOLGOT, HOGYASSZONGYA: A "JÓ" BUIZIKAT BEMÓSZEROLJUK A "ROSSZ" PEDOFILOKKAL???!!! HÁÁT LEGYEN VILÁGOS VÉGRE: MINDEN ILYENFÉLE SZEXUÁLIS ELTÉVELYEDÉST A HOMOSZEXUALItÁST IS A PEDOFILIÁT IS ÉS AZ EGÉSZ LMBTQ-S SZARKEVERÉKET-KATYVASZT-GENYÓVILÁGOT EGYBEN ÉS EGÉSZÉBEN AZ OKÁDÁSIG UTÁLJUK, MEGVETJÜK, ELITÉLJÜK, ELVETJÜK EGÉSZÉBEN IS MINDEN RÉSZLTÉBEN IS! Á-TÓL CETTIG MINDEN ILYESFÉLE SZART MEGSZÜNTETNI, FÖLSZÁMOLNI, KIIKTATNI!!!
muszlim1970
2024. február 20. 23:06
Mi nem de a buzi tüntetés szervezői nagyon is!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!