Szijjártó Péter: A NATO sokkal erősebb, mint Oroszország

2024. február 13. 20:39

„Oroszország nem jelent biztonsági fenyegetést egyetlen NATO-tagországra nézve sem” – jelentette ki a külügyminiszter.

2024. február 13. 20:39

Horvátország és Magyarország kapcsolata az energetikai együttműködés terén a leggyengébb – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a HINA horvát hírügynökségnek adott interjújában, amely kedden jelent meg.

Szijjártó Péter kifejtette egyet nem értését egyes nyugati katonai vezetők nyilatkozataival is, akik közül legutóbb a dán védelmi miniszter mondta, hogy elképzelhetőnek tartja: néhány év múlva Oroszország megtámadja a NATO valamely tagját.

Miért tennék ezt? A NATO sokkal erősebb, mint Oroszország. (...) mi értelme volna ennek?”

– tette fel a kérdést a tárcavezető, hozzátéve, hogy „Oroszország nem jelent biztonsági fenyegetést egyetlen NATO-tagországra nézve sem”.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. február 14. 14:23
Hogy a NATO sokkal erősebb lenne az orosznál, kétséges! Hogy nem rohanták le minden erejükkel az ukroNácikat nem a "gyengeségükből" fakad, hanem abból hogy testvéreik élnek a területen. Nagy valószínűséggel egy Nyugat EU-s támadásnál nem lennének ilyen fenntartásaik, vagyis érzékelhetnénk valódi erejüket! Szijjártó is mondhat marhaságot!
AndyP
2024. február 14. 05:22
Peti nagyon jol tudja hogy hulyeseget kell mondjon. A NATO egy papirarkany. Az Europaiak nehany szazaleka sem vedene a sajar hazajat szemelyesen nemhogy egy "szovetsegeset" . De minden orosz fegyvert fogna a sajat hazajaert. En soha nem harcolnek egyetlen un Europai orszagert. Sot akkor kovettuk el a nagy hibakat amikor a tirtenelem soran tobbszor is ugy mint most az ukranok idegen hatalmakert aldoztuk fel magunkat es nepunket. Koszonet az idegen kiralyoknak akiket most meg hosoknek is tekintunk. Egyutt a torokkelb es a mongollal (rokon nemzetek) kellett volna keigazni a nyugatot, ahelyet hogy szopattuk magunkat. Most is szopatjuk magunkat hogy egy csomo penzt belefektetve vedjuk a hatarainkat az illegalisoktol, ahelyett hogy Francia orszag deli hataraihoz halyoztatnank oket. Persze penzert.
herceg-3
2024. február 14. 05:02
Hülye vagy Peti (már te is..)! Egyébként, hidd csak ezt...! :D
letsgobrandon-2
2024. február 14. 03:08
a NATO több marhát tud dobni a darálóba -------- .. persze van fegyver is , de nem sokkal jobb mint ami a ruszkiknak van, és gyorsan fogynak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!