Pedofiloknak nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem

2024. február 09. 06:31

A magyar jobboldal mindig is konzekvensen kiállt a gyermekek védelme mellett.

2024. február 09. 06:31
null
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„Pedofiloknak nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem

A magyar jobboldal mindig is konzekvensen kiállt a gyermekek védelme mellett. Ebből következett a gyermekvédelmi törvény és népszavazás, a genderpropaganda elutasítása és az azzal szorosan összefüggő pedofil bűncselekmények súlyosabb büntetése – és ebből következik most az is, hogy az Alaptörvény úgy módosul: a kiskorú gyermekekkel szemben elkövetett bármilyen (!) bűncselekmény esetén az elkövető nem kaphat a köztársasági elnöktől kegyelmet. Nekem is van két kisgyerekem, de nem csak én értek szerintem ezzel egyet: a pedofíliára nincs mentség, a pedofiloknak pedig nincs bocsánat, nincs kegyelem – ez a közakarat. 

Ezt is ajánljuk a témában

A pedofília nem egy »betegség«, a pedofil nem egy »beteg ember« – ahogy baloldaliak állítják –, hanem a gyermekeinkre leselkedő legdurvább és legvisszataszítóbb veszély, bűn, undormány, bűnözői kör. Ezért minden jogi kiskaput be kell zárni, még erősebb jogi védvonalakat kell kiépíteni. A kormány hatékonyan és jól reagál: bár jogászkodásnak most tényleg nincs helye, a vonatkozó módosítást valóban alkotmányos szinten kell rögzíteni és nem csak a pedofilokra, de minden, a gyermek érdekét sértő bűnözőre ki kell terjeszteni a kegyelmi lehetőség kizárását. Mondom: nincs kegyelem. Nincs bocsánat.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2024. február 10. 15:58
Ki ez a bajuszos szar, Áder vagy Kövér klón? :D
alexandrosz-2
2024. február 10. 09:25
Sok a duma. Az ukránfaszszopó, davosi lotyó, kvótaribanccal dumáld meg!
Lajoss
2024. február 10. 08:06
Lásd Kaleta Gábor,és a mostani történet…
balbako_
2024. február 10. 06:10
Bár a köztársasági elnökünkért is így kiálltak volna! Mert Novák Katalin nem mentett fel pedofilt, ráadásul az a pedofil, aki ténylegesen elkövette rémes tettét 3 év felfüggesztett börtönt kapott, míg K Endre, akit teljesen tévesen kényszerítésért ( az elnevezésnek semmi köze sincs a tetthez mindössze egy levél íratásáért, amit FEL SEM HASZNÁLTAK akkor hol itt a kényszerítés??) tényleges letöltendő börtönre ítéltek. Ebből habosított az ellenzék egy gusztustalan hecckampányt elnöknőnk ellen! És a magyar jobboldali újságírás szégyene, hogy csak egy ember írta le a tényeket Sebes Gábor. Íme https://pestisracok.hu/egy-kegyelem-rekonstrukcioja-sebes-gabor-osszefoglalta-a-ps-nek-a-szikar-tenyeket/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!