Orbán Viktor: Alkotmánymódosítást nyújtottam be, pedofil elkövetőknek nincs kegyelem

2024. február 08. 15:26

„Ideje rendezni a helyzetet” – szögezte le.

2024. február 08. 15:26
null

Cikkünk frissül...

Friss Facebook-bejegyzéssel jelentkezett Orbán Viktor. A magyar kormányfő annyit írt:

Bejelentés a kegyelmi jogról szóló vitával kapcsolatban. Hamarosan!”

A kormányfő rövidesen egy Facebook-videót tett közzé, amelyben azt mondta: „pedofil elkövetők számára nincs kegyelem”, és hozzátette, hogy kialakult egy vita az elnöki kegyelem jogköréről. Leszögezte: itt tiszta helyzetet kell teremteni egy világos, egyértelmű döntéssel.

„A kormány nevében benyújtottam egy alkotmánymódosítást, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson”

A videót megtekintheti ide kattintva.

„Pedofiloknak nincs kegyelem” – címmel új bejegyzéssel jelentkezett csütörtök este Facebook-oldalán Orbán Viktor, aki posztjában világossá tette: „Tiszta helyzetet kell teremteni! Gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető nem kaphat kegyelmet!”

 

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 648 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. február 11. 03:22
Rendkívüli: megszólalt a kegyelmet kapott Kónya Endre és részletesen elmondta, mi történt – fordulat jöhet a botrányban https://szegedma.hu/hirzona/2024/02/megszolalt-konya-endre-akit-kegyelemben-reszesitett-novak-katalin Égbekiáltó hamis információk alapján mondott le Novák Katalin !!! EL KELL OLVASNI KÓNYA ENDRE TÖRTÉNETÉT!
bokrosbirka
2024. február 10. 15:20 Szerkesztve
Nem pedofil kapott kegyelmet, nem mindegy, hogy gőzeke vagy gizike! Moslékzabálók tessék kipróbálni!
Zokni
2024. február 09. 11:52
“Viszont semmit nem tenne a polgárok tájékoztatásáért, az államigazgatás döntéshozatala átlátható működése megismertetéséért…” - mármint Orbán. És “A kérdés továbbra is; Ki és milyen indokkal kért kegyelmet?” - kérdi Namond. A dolog valószínűsíthető, de az Ön által említett okok miatt nem publikálják. A kegyelmi kérvény/lista a mindenkori i. ü. miniszter aláírásával kerül az államfő elé. Aki akkor a posztot elfoglalta, most listavezető az Eu választási listán… Ennyi.
Zokni
2024. február 09. 11:38
“FideSSt szolgálni bármilyen szinten a világ szégyene...” - írja Recipbroki a showman kiképésére. Ez nem ilyen egyszerű. Ezek a posztok - a miniszteri titkárság dolgozóitól, tisztviselőkön, minisztereken és a miniszterelnökön át az államfőig, azért kétségtelen közszolgálatnak számítanak. Számtalan érdemi dolgozó, alkalmazott (szakértő) kell az “üzem” működéséhez. Nyilván az újságíró esete problémás, mert épp a főnöke megszólalását segíti. És ez esetben a hölgy sajnos nem biztos, h igazat mond…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!