Orbán Viktor gratulált Sulyok Tamásnak

2024. február 26. 19:24

Sok erőt kívánt a munkájához.

2024. február 26. 19:24

Mint ismert, Novák Katalin lemondásának elfogadása után az Országgyűlés kétharmados többséggel megválasztotta Magyarország új köztársasági elnökét, Sulyok Tamást. Novák Katalin után Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált az elnöknek.

Orbán Facebook-posztjában ez áll:

„Dr. Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke. Sok erőt a munkájához, Elnök úr!”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 28. 08:45
A csüngőhasú kádere…színtelen,szagtalan…
Tommaso
2024. február 26. 23:25
Ha 10 millio magyar helyett egy db felcsuti getzy dont arrol, ki legyen az egesz orszag allamfoje, az a demokracia nagy diadala!!!😭
states-2
2024. február 26. 23:24
Totális vereséget szenvedtek a komcsik ma a parlamentben, megint kijött az intellektuális különbség, ami a komcsi csürhe és a Fidesz között van. Orbán pedig hozta a szokásost, nincs ellenfele, kihívja továbbra sem a komcsi táborban. Ehhez jöttek még a tények, a valódi pedofil intézményvezetőt ők nevezték ki, és tartottak hivatalban 20 évig, a Fidesz-kormány küldte sittre. Ez alighanem még a közvéleménynek is újdonság.
Tommaso
2024. február 26. 23:21
Egyemberkent kinevezi, majd gratulal a kinevezesehez, s talan a kinevezojenek is. Vicc ez az egyszemelyi teljhatalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!