Orbán Balázs: Magyarország még soha nem rendelkezett olyan kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálóval, mint most

2024. február 26. 20:26

Előkelő helyen végzett Magyarország egy vezető agytröszt kutatása során.

2024. február 26. 20:26
null

Magyarország a 20. helyen áll a Lowy Institute globális diplomáciai indexén, megelőzve minden szomszédunkat! – adta hírül Orbán Balázs politikai igazgató X-oldalán.

A Lowy Intézet egy független, pártatlan nemzetközi politikai agytröszt, amely az ausztráliai Sydneyben található. Ausztrália vezető agytrösztje, amely magas színvonalú kutatásokat végez a világot alakító nemzetközi trendekkel kapcsolatban. Ezen felül vezető nemzeti és nemzetközi személyiségek előadásainak ad otthont, valamint rendezvényeket és konferenciákat tart a legfontosabb globális kérdések megvitatására.

A miniszterelnök politikai igazgatója kiemelte, hogy „a gyakran figyelmen kívül hagyott, de az érdekképviseletben mégis kulcsfontosságú diplomácia a globális diplomáciai indexben a középpontban áll. Ez a rangsor azt mutatja, hogy a magyar konnektivitási stratégia működik – tette hozzá.

A globalista liberálisok minden kritikája ellenére Magyarország még soha nem rendelkezett olyan kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálóval, mint most

– emelte ki Orbán Balázs.

Nyitókép: Hegedüs Róbert

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. március 11. 11:34
Jaj, Istenem...
alexandrosz-2
2024. február 27. 20:04
Szarrá zsarolt csicskák vagytok, a vétótlan köpcös gecivel. Azt kell figyelni, amit csináltok, nem amit hazudoztok.
Tommaso
2024. február 27. 01:22
50 orszaggal is szoros a kapcsolata, igaz, mind az 50 eliteli Orban partallami egyeduralmat
Massimiliano Prospero dArco
2024. február 26. 22:22
internacionalista nacionalizmus... olyan sehr ungarisch
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!