Minden segítséget meg kell adni Lázár Jánosnak, hogy meg tudja különböztetni a homoszexualitást a pedofíliától

2024. február 29. 19:04

Az előbbi kategóriába sokan tartoznak a politikai közösségéből, az utóbbiba pedig remélhetőleg senki.

2024. február 29. 19:04
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Lázár János egy sajtótájékoztatóján a bicskei gyerekotthon pedofil exigazgatójáról azt mondta, hogy súlyos társadalmi kérdéseket fog az felvetni, hogy »úgy nevezték ki 2010 előtt, hogy pontosan tudták, homoszexuális«.

Fontos elmondani, amit amúgy Lázár János pontosan tud, hogy a bicskei gyerekotthon korábbi igazgatójával nem az volt a probléma, hogy homoszexuális, hanem az, hogy pedofilbűnöző. A pedofília egy megbocsájthatatlan bűntett, akkor is ha kiskorú fiúk és akkor is, ha kiskorú lányok ellen követik el.

Ugyanakkor minden segítséget meg kell adni Lázár Jánosnak, hogy meg tudja különböztetni a homoszexualitást a pedofíliától, ugyanis az előbbi kategóriába sokan tartoznak a politikai közösségéből, az utóbbiba pedig remélhetőleg senki.”

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­l­á­­n­­­y­­o­­k­­­ ­­­v­á­r­n­­a­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
catalina11
2024. március 02. 11:58
Ismétlés a tudás anyja Ungár elvtárs! „ A ballibek többek között arról ismerszenek meg, hogy önös érdekeiket mindig hatalmas erkölcsi ködfelhőbe burkolják. Minél nemesebb a cél, világbéke, atommentes föld, kihaló fajok, állati jogok, gyermekszegénység, pedofília, nőellenesség, rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc stb, minél nagyobb ERKÖLCSI FELHAJTÁST rendeznek, annál nyilvánvalóbb, hogy még több PÉNZT, BEFOLYÁST, HATALMAT akarnak " Schmidt Mária
alexandrosz-2
2024. március 02. 11:57 Szerkesztve
Zavarnak a tények buzi? A lebukott pedofil gecik többsége buzi. Szar ügy ez nektek, mi, buzi!
Anchorn
2024. március 02. 11:32
Na megszólalt már a génselejt petike .. hogy szart volna az árokparta inkább anyád ..! Szopkodjad a faszt meg tömködjék a seggedbe azt kussolj ..!!! De leginkább el is takarodhatnál a többi génselejt honfitársaddal egyetemben .. mondjuk Nigériába ..! Ott oszthatnád az eszet te ratyi ..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!