Kubatov Magyar Péterről: „Mindig is egy futballistafeleség volt” (VIDEÓ)

2024. február 21. 07:06

A Fidesz pártigazgatója szerint Magyar Péter azzal, amit csinál, a családjának árt a legtöbbet, és most élvezi azt a médiafelhajtást, ami körülötte van.

2024. február 21. 07:06
null

Kubatov Gábor volt a Blikk Talk! című politikai-közéleti műsor legutóbbi vendége. A Fidesz pártigazgatója a Ferencváros jövőbeli kihívásairól, a következő köztársasági elnök kiválasztásáról, és Varga Judit korábbi férjéről, Magyar Péterről is elmondta a véleményét, akitől mostanság hangos a sajtó.

Arra kérdésre, hogy ki lesz a következő köztársasági elnök, Kubatov Gábor azt mondta, hogy nem figyeli a pletykákat, ugyanis ezzel kapcsolatban az elnökség szokott előterjesztés tenni, majd a frakció megvitatja azt. Azért sem érdemes már most ezen lamentálni, mert a tapasztalatok szerint a frakció nagyon sok körön keresztül fogja azt végiggondolni. „És szerintem aludni is muszáj majd egyet rá. Ez komoly feladat, végül is nem a 2-es portást választjuk meg” – tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz pártigazgatójának Magyar Péter kapcsán is határozott véleménye volt A politikus szerint a „futballistafeleség” státuszból eredő féltékenység lehet az események mozgatója. A képviselő kijelentette, nem igazán ismeri Magyar Pétert,  neki inkább Varga Judit volt a kollégája, a párttársa, aki szerinte kiváló munkát végzett. Meglátása szerint Varga Judit volt férje kicsit zavarodott helyzetben van, főként a körülötte kibontakozó médiafelhajtás miatt. 

Ráadásul szerinte ő mindig is egy kicsit amolyan „futballistafeleség” státuszban volt, mivel „mégiscsak a felesége töltötte be az igazságügyi miniszteri posztot”. „Ebben a státuszban volt mindig, s azt gondolom, az a médiafelhajtás, ami jelenleg körülötte van, őt boldogítja” – mondta a pártigazgató.

A Fideszből kiugrott Magyar Péterrel együtt néztünk meccseket, de öt szónál többet nem beszéltünk. Szerintem a családjának árt a legtöbbet, s miután évekig »futballistafeleség« státuszban volt, most élvezi azt a médiafelhajtást, ami körülötte van”

– tette hozzá Kubatov Gábor.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Politikusnak készülhet Magyar Péter

A kormányzati megbízatásai megszűnése után a kormánynak rohanó Magyarnak nemcsak a szlogenje, de még az általa megvillantott kanapé is ismerős lehet a legszemfülesebb olvasóknak. Nem is alaptalanul.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BBALU
2024. március 21. 22:11
Na mostmár komolyan kezd elegem lenni ebből a Magyar Péterből. Egyáltalán ki a pőcsőm ez a kis takony ?
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. február 22. 18:20
Úgy látszik Dark Sidiust két Star Wars trilógia sem tudta teljesen elpusztítani.
Fed74
2024. február 21. 13:37
Vonyítsatok ! Kónya Endre, Balog Zoltàn pedofil segítő fideszes kutyák!!!
Fed74
2024. február 21. 13:30
De nem is olyan tolvaj becstelen fideszes szarházi mint te!!!!!!!!!!!!!! Ja, még nem pedofil simogató!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!