„Konteós gondolkodás” – a 444 riporterével csörtézett Deutsch Tamás (VIDEÓ)

2024. február 16. 07:27

A politikus felhívta a 444 riporterének figyelmét arra, hogy nem érdemes minden mögött Orbán Viktort keresni.

2024. február 16. 07:27
null

Az utóbbi napokban a balliberális médiumok jól láthatóan minden erejükkel igyekeznek összekötni K. Endre kegyelmi ügyét a miniszterelnökkel. Ennek a törekvésnek volt a példája az a rövid interjú is, amit a 444 Deutsch Tamással készített Szekszárdon, egy MCC-s rendezvényen. Az interjúban megkérdezték a politikustól, hogy szerinte Orbán Viktor tudhatott-e a kegyelmi kérvénnyel kapcsolatos folyamatokról.

Nem érdemes minden mögött Orbán Viktort keresni

Én értem, hogy az önök konteós gondolkodásában a világ úgy működik, hogy az Atlanti-óceánon működő áramlatok környezetvédelmi problémái is olyanok, amiről nyilvánvalóan Orbán Viktornak tudnia kell

– mondta Deutsch Tamás, majd világosan hozzátette, hogy konteós gondolkodás azt képzelni, hogy Orbán Viktor akár tudhatott is K. Endrének adott kegyelemről. 

A politikus ezen túl kijelentette, hogy nincs a Fideszben semmiféle politikai válság.

Az interjút itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. február 16. 18:23
minek áll szóba egy libsi újságíróval?...csak pökhendien,ahogy azok csinálják..."honnan jött,444?...na,húzz el a rákba"
august
2024. február 16. 11:49
ÖT NAP ALATT TÖBB MINT 20 MILLIÓT KÖLTÖTTEK MAGYAR PÉTER LEJÁRATÁSÁRA A MEGAFONOSOK ------ Jó kérdés, de vajon az államfő buktatás az hány 100 ezer dollárba került:
o1gtolvaj-2
2024. február 16. 11:15
ÖT NAP ALATT TÖBB MINT 20 MILLIÓT KÖLTÖTTEK MAGYAR PÉTER LEJÁRATÁSÁRA A MEGAFONOSOK
falcatus-2
2024. február 16. 11:03 Szerkesztve
Orbán Viktor akár tudhatott is K. Endrének adott kegyelemről. ..." És akkor mi van? az ég világon semmi, nincs beleszólási joga. Egyébként meg megalapozott és jogszerű volt mindkét hölgy döntése. El lehetne már végre tolni biciklit. Azért senki nem háborodott fel, hogy a valóban pedofil II. rendű vádlott, akit k. Endre leplezett le, feleannyi büntetést kapott azt is felfüggesztve, mint a leleplező. Ez az igazán felháborító botrány
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!