Kiderült, ki töltheti be az Alkotmánybíróság megüresedő helyét

2024. február 26. 12:53

Kocsis Máté bejelentette a kormánypártok jelöltjét.

2024. február 26. 12:53
null

Mint ismert, a Parlamentben ma szavaznak Sulyok Tamás köztársasági elnökké választásáról. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán bejelentette, hogy ezt követően ki töltheti be az Alkotmánybíróság megüresedő helyét. Bejegyzéséből kiderült, a kormánypártok Trócsányi Lászlót, a Magyar Jogász Egylet elnökét jelölik a posztra.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Batman007
2024. április 08. 14:01
Úgy tűnik az ajtó csukva maradt.
ProletarFC
2024. február 27. 04:26
A hírek szerint a Templomevő Bartos Cs. Pista lesz a csalkotmánybíróság cselnöke!
Batman007
2024. február 26. 14:57
Szerintem a jobboldali politikai közösségnek sem mindegy, hogy kit jelöllnek. Sulyok Tamás nagyon jó jelölt. Trócsányi Lászlóval újra kinyílik az az ajtó amit Novák Katalin és Varga Judit lemondásával be akartunk csukni.
iSTaR_GoM
2024. február 26. 14:12
Teljesen mindegy, hogy kit jelölnek, és kit ültetnek a megüresedett helyre, Na, nem azért, mert olyan értéktelen pozíció, hanem azért, mert sem az ellenzék, sem pedig a hányadék trolljaiknak nem tetszene. Frusztráltságukban csak "dobálják" magukat, pedig nincs, aki elkapja őket, tehát újra és újra zuhannak. A legnagyobb problémájuk, hogy feleslegeseknek érzik magukat, mivel a létszámuk semmihez sem elegendő. Ja, kérem, ilyen a demokrácia! A többség (méghozzá minősített) dönt. Márpedig egy demokráciában ezt el kell fogadni. Végezzék a dolgukat úgy, ahogy a választóknak is megfelel, aztán majd több szavazatot kapnak. Míg áldásos tevékenységük abban merül ki, hogy akár belföldön, akár külföldön csak a hazájuk ellen hergelnek, és áskálódnak, ezt a legtöbb szavazó nem díjazza. És bízom benne, hogy még ennél is kevesebb hazaáruló jut ki júniusban Brüsszelbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!