Kevés ízléstelenebb címet és cikket olvastam annál, mint amit a DK-közeli Telex ma produkált

2024. február 13. 22:24

Ráadásul két női szerzővel végeztették el a piszkos melót.

2024. február 13. 22:24
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté

„Kevés ízléstelenebb címet és cikket olvastam annál, mint amit a DK-közeli Telex ma produkált. Ráadásul két női szerzővel végeztették el a piszkos melót.

Történt ugyanis, hogy az Arató nevű romlott klubrádiós kommunista két családanyáról (Novák Katalin és Varga Judit) “Kurvák cseréje” címmel tett közzé írást vasárnap. A máskor oly érzékeny baloldali politikusnők hallgatnak azóta is, akárcsak a külföldi pénzért versengő és Gyurcsányék kívánságait leső dollármédia. Az általános felháborodások után Arató azt hazudta (ahogy a klubrádióban tanulta), nem is így tette közzé a cikket, majd amikor ez nevetségessé vált már a sajátjai előtt is, törölték azt.

Na, erre fel gondolta csak úgy a DK-közeli Telex, hogy a “hiteles és - természetesen - nagyon független tájékoztatás” érdekében írnak az ügyről, napokkal később, melyhez a képen látható címet adták.

Nos, kedves szerző hölgyek! Nem a jobboldali sajtó “ugrott rá” erre a “gumicsontra“ (ahogy nevezik), hanem minden jóérzésű ember. Látom, nagyon igyekeznek megszolgálni a jussukat, és a bagatellizálás is már jól megy, de vajon nagy igyekezetükben gondoltak-e arra, mit éreznek majd, ha önökről bárki így beszél a teljes nyilvánosság előtt? És arra gondoltak-e, hogy ezek után maguk szóvá sem tehetik majd mindezt? Ha pedig valaki mégis felháborodik, akkor önök nyomán elég lesz csak napok múltán annyit mondani, hogy valaki “ráugrott erre a gumicsontra”. Számoltak ezekkel?

És nem tudom, vannak-e gyermekeik, de ha igen, vajon mit fognak majd szólni mindehhez?

Nos, önöknek sikerült annyira igyekezniük egy kis kollegiális dicséretért, hogy innentől kezdve, ha magukkal is megtörténik ugyanez, bár sokan leszünk, akik hasonlóan gondolkodunk majd, mint Arató cikke kapcsán, annak már kevesebb jelentősége lesz.

Kár, hogy a nevüket áldozták ezért a gátlástalan klubrádiósért.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 14. 19:18 Szerkesztve
A kurvák a telexhez mentek. (Médiapolitikai véleménynyilvánítás!)
Fed74
2024. február 14. 16:45
Tényleg, hugyos ratyi Matyi??? Mikor az ellenzékről ugatsz, és folyik a szar a szádon az nem számít ugye? Pedofil simogató Gyerekbaszó rühes kutyák vagytok egytől egyig!!!! Derülnek most majd ki még érdekesebb dolgok is!!! Lefőtt a kávé köcsög!!!!!!!
Agricola
2024. február 14. 15:45
A hölgyek nagyon igyekeztek megszolgálni a jussukat. Az ilyen gátlástalanul pénzéhes alakokra mondták: Pénzért egy tetűt is elhajt Vácig!
Bp1964
2024. február 14. 13:22
Ugyan, ezek nem igazi kurvák, csak undorító kis sorostollnokok. Ki más fizetne ezeknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!