Ha Viktor kérné, akár a díszemelvényen is ott ülnék!

2024. február 18. 15:39

Orbán Viktor többet próbál meg tenni Magyarországért, a magyarságért, mint eddig bárki a rendszerváltás óta.

2024. február 18. 15:39
Nagy Feró
Nagy Feró
Magyar Jelen

„Úgy érzem, életem legfontosabb pártja a Fidesz. Négyszer nyerték meg a választásokat, már csak ezért is kicsit csendesebben kellene kritizálnia azt, amit képviselnek. A helyi Fidesz-szervezetet is támogatom, részt veszek a Békemeneteken, s ha Viktor kérné, akár a díszemelvényen is ott ülnék, hiszen a miniszterelnöknek szüksége is van rá, hogy kiálljunk mellette.

Orbán Viktor többet próbál meg tenni Magyarországért, a magyarságért, mint eddig bárki a rendszerváltás óta.

Mondják, hogy Orbán a liberális internacionálé alelnöke is volt, de engem ez nem zavar, hiszen magamat is mindig liberálisnak tartottam. Ez alatt azt értem, hogy nem zavar, ha valaki mást gondol, mint én, hiszen mi egy országot építünk, s ebben a projektben a legfontosabb szó a magyarság érdeke. Az, hogy ez milyen módon valósul meg, az már egy másik kérdés.

Tudom, hogy manapság a jobboldalon a liberális szitokszóvá lett, de ezt rossz dolognak tartom. A másik szitokszó az, hogy demokrata, de ezt a kifejezést is Amerikában járatták le azzal, hogy az ottani demokraták szerint, ha valaki mást gondol, mint ők, az már rögtön fasiszta.

Visszatérve Orbán Viktorra, én azt gondolom, ő zseniálisan vezeti az országot, annak ellenére, hogy ez az Európai Unió egy nagy tévedés volt a részünkről.

Orbán tisztában van a saját erejével, nem él vissza a hatalmával, egyre többen mondják, hogy Európában, napjainkban ő a legfontosabb politikus.”

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. február 20. 16:36
No igen! Díszfaszt a díszemelvényre, hiszen ott a helye!
Lenka
2024. február 19. 22:10
féreg vagy nagy ferenc,,,pfejjj
antal-2
2024. február 19. 20:07
Feró ezt a dalt írta egyszer a kommunista Bródynak: Ha én költő volnék, sok verset írnék minden áldott este, sörben megfürödnék eljátszanám nektek a nagy ellenállót akkor fognék lapátot majd ha hülye lennék Ha én zászló volnék, mindig csak lobognék mindenféle szélnek, a barátja volnék akkor lennék szomorú ha kifeszítenének, vidáman lobognék az ellentétes szélben Alternatív szomorúan látom, te is köztünk vagy mikor kiállok az elhülyített tömeg elé Hallgasd meg a komcsi Bródyét. Én a ricsét választom!
antal-2
2024. február 19. 20:02
Nagy Feró a nemzet csótány! Kiírta 50 éve magára. 50 éve igaza van Ferónak. Minden egyes dalának. Van olyan száma amit 40 éve írt de ma nagyobb az aktualitása mint 40 éve volt! "Teljes a káosz az agyakban, Szomorúság a szavakban, Senki sem bízik a másikban. Egyezményeket megkötnek, Forradalmakat levernek, Őnpusztító életek, Terroristákat nevelnek Műholddal figyelnek, tiszta őrület ez, S amig te menekülsz, Más itt akar lenni menekült." Az utolsó sorokat 40 éve írta! Ma nem tudnak ilyet a mostani sztárok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!