Gyurcsányék visszakövetelik a képernyőre a tévést, aki botrányos kijelentést tett a pedofiliával kapcsolatban

2024. február 23. 18:15

Közösségi oldalán állt ki a DK-s képviselő a botrányos körülmények között távozó Somos András mellett.

2024. február 23. 18:15
null

Ahogy azt korábban megírtuk, az ATV elbocsájtott Somos András műsorvezetőt, miután a csatorna Szigorlat című műsorában pedofiliát mentegető kijelentést tett. A Magyar Nemzet értesülése szerint, Gyurcsány Ferenc egyik politikusa nyíltan kiállt Somos mellett és megfenyegette a csatornát a tévés elbocsájtása miatt.

Ettvel Zoltán, a DK önkormányzati képviselője a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben azt kérte az ATV-től, hogy 

ne engedjék el Somos kezét, ellenkező esetben el fogják veszíteni a nézőiket.

A DK-s politikus szerdán az alábbit írta a Facebook-oldalán:

„Lehet, hogy András nem szerencsésen fejezte ki magát… De az biztos, hogy ha az ATV hagyja, hogy távozzon, akkor nincsenek tisztában azzal, hogy mily hatalmas hibát követnek el. Kérem az ATV Fórum és az ATV Magyarország Start szerkesztőségét, hogy gondolják ezt végig Somos András úrral együtt és ezt így ne hagyják. Az ATV szégyellje magát, ha egy ilyen nagyszerű, fantasztikus embert elenged. Szerintem sokunknál várható, hogy nem lesz többé ATV Fórum és más ATV műsornézés…”

Ettvel Zoltán bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2024. március 29. 14:56
Ki az az Ettvel Zoltán nevű "politikus"? Ki volt az a Somos András ? nevű "műsorvezető"?
123321
2024. február 27. 12:27
"Lehet , hogy András nem szerencsésen fejezte ki magát" na menjetek a faszba...
cutcopy
2024. február 25. 12:56
Vigyék a DK tévébe pedofilokat mentegetni..
tapir32
2024. február 25. 12:25
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már megmutatták, hogy alkalmatlanok! Ez nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!