Gajdics Ottó megint beolvasott Pottyondy Edináéknak!

2024. február 22. 11:29

Heves vita zajlott az ATV stúdiójában.

2024. február 22. 11:29
null

Mennyire látjuk másként a kegyelmi ügyet az egy héttel korábbihoz képest? Mennyit árnyalt a képen Balog Zoltán lemondása, a pénteki tüntetés és Orbán Viktor évértékelője? Megreccsent-e az Orbán-rendszer, vagy csak egy kisebb, átmeneti problémának vagyunk tanúi, amit könnyen és gyorsan orvoshalt a Fidesz? – ezekre a kérdésekre keresték a választ az ATV Csatt című műsorában.

A műsor vendégei Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója, Gajdics Ottó újságíró, Somos András, az ATV műsorvezetője és Czutor Zoltán dalszerző, előadó voltak.

A tüntetés kapcsán egyöntetűen elhangzott, hogy az egy kormányellenes megmozdulás volt. Abban is megegyeztek a részvevők, hogy Pottyondy Edina beszéde kilógott a többi közül. 

Pottyondy, a bajkeverő

Gajdics Ottó kiemelte: „Nagyon örülök, hogy a térre kivonuló 150 ezer embernek az óhaja találkozik azzal, amit a kormány tenni kíván. Át kell nézni ezt a rendszert, és az anomáliákat meg kell oldani, ki kell javítani!

Ókovács szerint Pottyondy felszólalását leszámítva, rendben voltak a beszédek, de szerinte azok arra voltak csupán jók, hogy elfedjék a valódi akaratot – amit véleménye szerint Pottyondy vázolt fel.

Mi Pottyondy Edinát ebben a szerepében is egy bajkeverőnek tartjuk, aki mindent elkövet azért, hogy megbuktassa a kormányt” 

– szögezte le Gajdics.

Czutor Zoltán egyetértett azzal, hogy Pottyondy Edina bajkeverő, de mint mondta: „én örülök annak, hogy ilyen bajkeverő, nekem nagyon szimpatikus”. A dalszerző szerint aggasztó, hogy sokan azért nem mertek kimenni a Hősök terére, mert attól tartottak, hogy aktuálpolitika is szóba kerül majd a tüntetésen.

Nem a gyermekvédelemről szólt

Gajdics Ottó kifejtette: volt benne egy nagy adag elkeseredettség, hiszen „az egész megmozdulás egy teljes mértékben az ellenzék által hátulról vezérelt politikai, kormányellenes tüntetés volt, azzal a lepedővel lefedve, hogy a gyermekek érdekében csinálják mindezt”.

Somos András, az ATV műsorvezetője kijelentette: 

az ellenzék tök alkalmatlan”, 

szerinte ugyanis a jelenlegi közjogi rendszerben az a követelés, hogy legyen közvetlen köztársaságielnök-választás, a lehető legnagyobb hülyeség.

Nyitókép: saját montázs (Facebook, YouTube)

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyurika-955
2024. február 23. 12:19 Szerkesztve
Mind a társadalom, mind pedig a beszélgetésben résztvevő urak erkölcsi érzékével súlyos baj van! Egy korábbi, hasonló esetben, annak az esetnek a K. Endréjét mindenki teljes mellbedobással védte...
ProletarFC
2024. február 22. 18:55
Titánok harca!
KBA98
2024. február 22. 17:47
Ki ez a spiné?
Krupp Skya
2024. február 22. 16:56
Reccsenés volt az Orbán rendszerben, de Rottyantós Edina néni reccsentett egyet. Egy kicsi be is szaladt Puzsér alsógatyájába mert Edina néni azt hordja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!