Fenyegetnek a Svéd Demokraták: kiléphetnek az Európai Konzervatívok és Reformerek pártcsaládjából, ha belép a Fidesz

2024. február 11. 17:26

Elsősorban a ratifikáció hiánya zavarja a Svéd Demokraták képviselőjét.

2024. február 11. 17:26

Ahogy a Mandiner megírta, a Fidesz az Európai Parlamenti választás után belép az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) pártcsaládjába. Orbán Viktor magyar miniszterelnök több olasz lapnak is beszélt erről a brüsszeli uniós csúcs idején.

A Politico pénteken arról írt, hogy Charlie Weimers, a Svéd Demokraták képviselője már azzal fenyeget, hogy visszahívhatják képviselőiket a jobboldali ECR csoportból, ha a Fidesz csatlakozna a pártcsaládhoz.

„Az északi országokban a jobboldali Magyarországról alkotott képet súlyosan rontották a teljes körű orosz invázió kezdete óta hozott döntések,

köztük az, hogy nem volt hajlandó ratifikálni Svédország NATO-jelentkezését”

– közölte Weimers.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MARTIN BERTRAND / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. február 12. 12:43
Na várhatjátok, hogy mikor lesz aláírva a NATO-ba való csatlakozásotok. :)))
Lajoss
2024. február 11. 22:46
Én úgy tudtam,hogy mindenhol tárt karokkal várják a magyar élcsapatot…😂😂😂😂😂😂😂
smokey-eye
2024. február 11. 22:39 Szerkesztve
„ Az északi országokban a jobboldali Magyarországról alkotott képet súlyosan rontották a teljes körű orosz invázió kezdete óta hozott döntések " Tudod Charlie nálunk meg a szélbalos Svédországról alkotott képet súlyosan rontotta az a hazug rágalom hadjárat, amit a politikusaitok ellenünk folytattak, már bőven az orosz-ukrán háború előtt is . Most képzeld Charlie, a rólatok alkotott kép is lehet negatív és mivel nem akartok ezen javítani, mert gőgös f ' szkalapok vagytok, barátkozz a gondolattal, hogy egyelőre kinnt is maradtok .
Claudius1
2024. február 11. 22:18
ugye pedofidesz állatok itt is szoptok mocskos állatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!