Gyurcsány: A szörnyek kormányzása után a szociáldemokrata kormányzás jön, a DK ezt ajánlja

2024. február 24. 11:17

„Orbán Viktor kormánya elárulja Szent István és 1956 örökségét, az ország anyagi tudományos és szakmai érdekeivel szemben” – jelentette ki évértékelőjében a DK elnöke.

2024. február 24. 11:17

Orbán Viktor miniszterelnök múlt heti évértékelője után egy héttel Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke is megtartja beszédét. Orbán Viktornak hazai terep az évértékelők világa – a Fidesz elnöke honosította meg idehaza ezt a politikai műfajt –, a kormányfő február 17-én értékelte a tavalyi esztendő történéseit, eredményeit, s vázolta fel a következő időszak kihívásait, céljait. Orbán 1999-ben értékelt először, Gyurcsány Ferenc később, ugyancsak miniszterelnökként mondta el első évértékelő beszédét.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Gábor

Mandiner

Idézőjel

Idehaza és külföldön is erre várnak: szombaton Orbán Viktor kormányfő következik, a szervező Polgári Magyarországért Alapítvány felkérésére. 25. alkalommal.

Néhány perc késéssel a magyar himnusz helyett az Örömódával kezdetét vette Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédje. Az eseményt Barkóczi Balázs, a DK szóvivője nyitotta meg, aki egy perc néma felállást kért a közönségtől, megemlékezve arról, hogy Oroszország ma két éve támadta meg Ukrajnát. A politikus gyorsan megjegyezte, Orbán Viktor az agresszort támogatja.

„Orbán Viktor kormánya elárulja Szent István és 1956 örökségét, az ország anyagi tudományos és szakmai érdekeivel szemben. Nem dörzsölten lavírozik az Egyesült Államok, az Európai Unió, Oroszország és Kína között a megbillent nemzetközi helyzetben, hanem áruló” – nyitotta beszédét a DK elnöke.

Orbán Viktorról szól Gyurcsány beszéde

A bűn kormányának, pedofil kormánynak nevezte Gyurcsány a Fideszt. A volt miniszterelnök szerint Novák Katalin és Varga Judit lemondásával koránt sincs vége a kegyelmi ügynek, amely Orbán Viktort a bűn miniszterelnökévé, a kormányt pedig a bűn kormányává tette. Szerinte a miniszterelnök végleg elveszítette a jogát, hogy becsületes emberként tekintsünk rá. Gyurcsány beszédében többször is „pedofil simogatónak” nevezte a miniszterelnököt, a kormányt pedig „pedofil-hálózatként” jellemezte.

Gyurcsány: Dobrev Klára!

„A szörnyek kormányzása után a szociáldemokrata kormányzás jön, a DK ezt ajánlja. A szociáldemokraták elismerést, odafigyelést, nyugalmat hoznak. Engedik, hogy az emberek egyszerűen csak éljenek, vigyáznak rájuk. Mindenkinek tisztességes fizetés és nyugdíj a jussa” – kanyarodott rá beszéde utolsó néhány percében Gyurcsány a kampányra.
 

Adózzanak többet a milliárdosok! Szociáldemokrata kormány kell: Dobrev Klára! 

 – fogalmazta meg röviden a DK jövőbeli elképzeléseit Gyurcsány Ferenc.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 512 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. február 27. 08:42
Itt már Gyurcsányéknak kitelt, ezért nekik itt már soha nem lesz sem liberális, vagy szocialista-szociáldemokrata, sőt még polgárinak csúfolt kormányzása még akkor se, ha bele is gebednek érte!
Nemkellnév
2024. február 26. 20:01 Szerkesztve
Gyurcsány ha tanult ember volna, akkor nem csak bulvárhírekből meg Nostradamus-infókból plagizálna.
Aerion
2024. február 25. 12:48
A szemikilövető és a pártja, a párt tagsága és a párt támogatói is, akár tudják ezt, akár nem, a magyarság megsemmisítésére szövetkeznek. A magyarság megsemmisítéséra törekvés emberiségellenes bűncselekmény. Ezt vésse minden érintett az agyába. Mert ez lesz az utolsó gondolata.
bagira002
2024. február 25. 09:36
Ferko kommunistákból soha nem lesz szociáldemokrata , mint a kutyából szalonna se . dk pártot lejárattátok átvedlettetek mint a kígyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!