Egy országot tettek tönkre

2024. február 11. 21:33

Ezek papolnak morálról. Az ember esze megáll.

2024. február 11. 21:33
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Bűn és bűnhődés a jobboldalon. Bűnök, aljas trükkök százai és következmények nélküli ócska cinizmus a baloldalon.

Az embernek a gyomra felfordul, amikor hallja ahogy morális alapon fröcsög a posztkommunista csőcselék. Ha a politikában igazán érvényesülne az erkölcs, akkor az Apró-Dobrev-Gyurcsány klánhoz hasonló dinasztiák nem léteznének a palettán. A nagypapa tevékeny kiszolgálója volt a legsötétebb diktatúra éveinek, amellyel megalapozta családjának a politikai befolyást generációkra.

Aztán jött az anyuka, aki a 90-es évek felfordulásában – kihasználva az örökölt befolyást – megalapozta a család hatalmát pénzügyileg is. Ezután jöttek a gyerekek, akik levezényelték hazánk totális kifosztását szellemi, pénzügyi, erkölcsi értelemben. Egy országot tettek tönkre. Amikor pedig az emberek azt mondták, hogy elég volt, akkor lovasrohamot vezényeltek rájuk és kilövették a tüntetők szemét.

Ezek papolnak morálról. Az ember esze megáll, mi lesz még itt?!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsztcs
2024. február 12. 19:33
Itt akinek le kell mondani, az gyurcsäny. 1 hazaärulo. A felesegevel együtt. Eläruljäk a hazäjukat. Fillerekert.
Kanmacska
2024. február 12. 18:52
A hídpénz botrány, a guruló dollárok után sem mond le egyetlen baloldali politikus sem. Ezek pofáznak erkölcsről?
Grogu
2024. február 12. 10:26
Jó cikk lett, kis kiegészítés ehhez a "morál"-hoz: Tiborcz István, Orbán Viktor veje állami közbeszerzésekből 2010 óta az általa tulajdonolt vagy befolyása alatt álló cégek legalább 1344 milliárd forint értékű állami megbízást nyertek el.
benedek77
2024. február 12. 08:51 Szerkesztve
Mo.-n eddig 3 balos kormány volt, ez a 6. ciklusa a jobboldalnak. Az elmúlt 34 évben 18 évig orbán viktornak hívták a minelnököt. orbán idestova 14 éve, megszakítás nélkül, és tejhatalommal uralkodik. Uralkodása alatt többszázmilliárd euró érkezett. Mo. az EU második legszegényebb országa. Legmagasabb áfa. Tanárhiány. Einstandolt magánnyugdíj. Kilakoltatások. Horribilis várolisták az eüben. Legmagasabb kórházi fertőzések. 1.62 a termékenységi ráta. Közvagyon kijátszása néhány családnak. Egymillió migráns betelepítése. Elszabadult árak. 3 millió ember létminimumon. 69% hónapról-hónapra él. Többszázezer magyar külföldön. Honvédség létszáma ezres nagyságrendben csökkent Korrupciós ügyek Pedofil, és szexbotrányok Vásárlóerő a béka segge alatt Stb Stb Stb Most akkor ki is tette tönkre ezt az országot Köttercsicska? Gyurcsány egy szar alak, de ennek az ezrelékéért elkergettük. Erre jöttetek ti a nyakunkba… Aki a fideszre szavaz az hazaáruló, és bűnsegéd. Így is kell majd bánni velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!