Az a nagy kérdés, vajon hogyan szavazott a Jóisten...

2024. február 14. 14:36

Aki nem érti, vagy nem akarja megérteni: mehet.

2024. február 14. 14:36
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

Megírta – s mindenkinek meg kell értenie. Aki nem érti, vagy nem akarja megérteni: mehet.

És még valami:
»A Magyarországi Református Egyház legfőbb törvényhozó testülete, a zsinat lelkészi elnökeként, az Elnökségi Tanács nevében mára összehívtam egyházunk összes esperesét és egyházmegyei főgondnokát, hogy a személyemet és egyházunkat ért támadásokat megbeszéljük és azokra választ adjunk... (...)  Az esemény egy véleménynyilvánító titkos szavazással ért véget, melyen a jelenlevők 86 százaléka bizalmáról biztosított.«

Ezt értjük. Az a nagy kérdés, vajon hogyan szavazott a Jóisten...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Huth Gergely

Magyar Nemzet

Idézőjel

Talán éppen ez körülmény, hogy a szövetség minden nehézséget le tud győzni, alakíthatta ki egyesekben azt a hamis képzetet, hogy immár nincs is szükség a sokszínű, egymást erősítő tábor közreműködésére.

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2024. február 16. 18:01
Hol vannak a fém 5Ft-osok, amit a Hadházy per büntetésre lejmoltál, Bayer? Aki lop az börtönbe való, nem a jobboldali magyar közéletbe!
Vainamoinen
2024. február 16. 17:59
Ez a mocskos, trágár nácifióka Bayer csak ne ítélkezzen egy igaz és szent emberről. Ha valakinek el kellene takarodni a közéletből, az a rasszista, antiszemita, Fidesz szégyene, Bayer.
beothy58
2024. február 16. 10:08
Isten tud a görbe vonalakon is egyenesen írni. A bíró még nem fújta a meccs végét jelző 3 sípszót. Várjunk csak holnapig, felkel majd a nap...
bagira002
2024. február 15. 19:52
Jut eszembe . .,,apropo Donáth:Apuka ténykedése után, miért nem kérték annak püspöke/Fabinyi/ lemondását ,? Ja mert az is liberális ?../azaz érinthetetlen/ ,, ,, A Gyurcsány-kormány minisztere 2006-ban kitüntetett egy gyerekeket abuzáló tanárt Meg akarták őrizni az iskola jó hírnevét, ezért úgy váltak meg S.-től, hogy nem vonták felelősségre, eltussolták az ügyét. ,, Gyurcsány mondjon le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!