Amerikai tanácsadó: Messze Soros György volt az Action for Democracy legnagyobb adományozója (VIDEÓ)

2024. február 06. 14:30

Eric Koch videófelvételen beszél arról, hogy Soros Györgytől érkezett a Korányi-féle szervezet pénze.

2024. február 06. 14:30
null

Eric Koch, az amerikai demokratáknál befolyásos kampánytanácsadó egy napokban nyilvánosságra hozott videón azt mondja az Action for Democracy adománygyűjtése kapcsán:

„az adománygyűjtésből jövő pénz valószínűleg csak zsebpénz volt. Erősen gyanítom, hogy volt egy vagy két nagyon jelentős egyéni támogatójuk.” 

A Kochot kérdező ismeretlen személy a felvételen utal arra, hogy a „híres” támogatóról lehet szó, mire a tanácsadó előbb azt mondja:

„Igen, csak tudja, hogy szeretek diszkrét lenni. Azt hiszem, mindketten tudjuk, kiről beszélek, egy nagyon híres emberről.” Persze mikor rákérdeznek, hogy 

„Tulajdonképpen Sorosról beszélünk?”, Koch egyértelműen „igen” választ ad. 

Ezt követően a tanácsadó ismét megerősíti, hogy szerinte ő volt a legnagyobb adományozó. 

A videót megtekintheti itt, Koch 1:58-ról beszél a kampánypénzekről:

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 07. 21:53
…és akkor i van? 🤷‍♂️
alexandrosz-2
2024. február 07. 20:26
Pont leszarom, hogy a hoholokat, polákokat miként viszik vágóhídra sorosék. Engem az érdekel, hogy számos nemzeti inzultációt követően még mindig judapesten tombol a ceu, soros ügynökeivel és 4,5 milliárd forintnál is több pénzt mosott nekik tisztára picsányi otp-je, máig büntetlenül, miközben a moszados titkosszolgák, a szemkilövők, vérügyészek vakok és siketek évek óta. Erről ugass a kurva anyádat cuckoldkonzi mandineres zsidó buzi!
EX_Terminator
2024. február 06. 19:51
És amit itt látunk? Az egy bűnszövetkezet működése, ami a létező legteljesebb gátlástalansággal merészel beleavatkozni olyan dolgokba amit még isten sem bolygat, akarja megmondani mi a helyes és mi nem, tesz tönkre embereket egész nemzeteket és népeket csak hogy az eszelős elmebeteg világképét ráerőltesse mindenre és mindenkire. ha lenne igazság akkor ezt a férget a teljes rühes bandájával már rég kivégezték volna. Csak úgy simán. Minden teketóriázás nélkül, ahogy azt a lótolvajokkal is szokás volt. Fel az első fára.
KBA98
2024. február 06. 17:16
Rot where the old scumbag is with his son!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!