A svéd miniszterelnöknek megéri ide jönni, új Gripeneket ad el nekünk

2024. február 21. 06:01

Ez most megint rohadtul sokba fog kerülni!

2024. február 21. 06:01
KRISTERSSON, Ulf
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Ez most megint rohadtul sokba fog kerülni! A két hónapos Orbán-cirkusznak nem lehet úgy vége, hogy ne a »főninek« legyen igaza. Kerül, amibe kerül! 
A két hónapos cirkusz, amelybe ügyesen belekeverte a teljesen független és igen megfontolt parlamenti frakciót is remekül asszisztált ehhez a »jön, vagy nem jön«, »megalázkodik, vagy nem« a főni előtt a svéd? Vicces volt, hogy arra hivatkoztak: »a svédek megsértettek minket, csúnyán néztek ránk és csúnyákat mondtak rólunk«.  

És kétségünk ne legyen, hogy ki is lesz játszva rendesen a kártya. Bizonyíték erre a másodosztályú, bukott sportriporter-külügyi államtitkár, Menczer Tamás mai nyilatkozata: »A finn politikusok sírva könyörögtek, hogy támogassuk a NATO-csatlakozásukat.« Ezt a bődületes baromságot kommentálni sem lehet.

A svéd miniszterelnök útjának pedig igen egyszerű oka van. Új Gripeneket ad el nekünk, piszok sok pénzért. Mert a »biznisz az első«. Persze mi nem ezt fogjuk hallgatni. Csak azt, hogy nekünk milyen remek politikus a miniszterelnökünk… A svédeknek ez megéri.”

Nyitókép: MTI/EPA/PAP/Marcin Obara

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopszjuliska
2024. február 22. 19:14
A te nyugdíjad is ennyi? Ezért irogatsz hülyeségeket? https://www.blikk.hu/gazdasag/nyugdij/szucs-judith-keves-nyugdij-bevetel/x4ryz3h Ki mennyit dolgozott és mennyit fizetett be - ez a lényeg kedves művészek és egyéb vállalkozók!
auditorium
2024. február 22. 14:29
A tejfölös-sajtos lángos miatt jön, mert Stockholmban ilyet nem ehet. Minőségi csináltatott férfi cipő is érdekli, a svéd sportcipők nem tartanak olyan hosszú ideig.
irmag2
2024. február 22. 10:09
Pedig téged juszt is ingyen kapott volna meg.
cccbasatu
2024. február 22. 09:24
Célszerű hogy ez a svéd fószer egy kalap pénzel érkezzen hozzánk mert az ASTRA ZENEKA kovid oltóanyag mellékhatásainak sok magyar áldozata van.Angliába már pert indítottak a károsultak,így nálunk is ez fog történni.Hahó Orbán Viktor ha a magyar állam nem lép ez ügybe akkor a te zsebedből fogják kivenni a pénzt a károsultak!Jobb ha ezt eszedbe vésed!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!